Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Οι ασυνήθιστα Θαυματουργές και Παράξενες Ασπίδες των Αρχαίων Ελλήνων !!!


Όπως έχει αναφερθεί, μυστήριο καλύπτει το θέμα του τί ήταν τα περίφημα ιερά όπλα πού υπήρχαν μέσα στο άδυτο του ναού του Απόλλωνος, και τα οποία με θαυμαστό τρόπο βρέθηκαν μπροστά από τον ναό όταν έφθαναν στο τέμενος του θεού οι βάρβαροι Πέρσες για να το συλήσουν.
Μια ιδέα για το τί μπορεί να ήταν κάποιο από τα ιερά αυτά όπλα μας δίνει ό θρύλος του Άβαντος, πού αναφέρεται στην θαυματουργή ασπίδα του «Άβαντεία ασπίς» οι περιπέτειες της οποίας έχουν ως έξης:

Κάποτε κάποιος έφηβος έτρεψε σε φυγή ολόκληρο στράτευμα με την μαγική δύναμη της άσπίδος του, ή οποία αργότερα περιήλθε στον Δαναό, πού την ανήρτησε, αφιερώνοντας την στο Ηραίον του Αργούς.
Ό Λυγκεύς έτόλμησε να ξεκρεμάσει το αφιέρωμα και να το προσφέρει στον γιό του Άβαντα, ό όποιος μόνον με αυτή καθυπέταξε τους αντιπάλους του, διότι ή παρουσία της άσπίδος έτρεπε σε φυγή τους εχθρούς.
Με την παράδοση αυτή συνδεόταν και το πανάρχαιο έθιμο σύμφωνα με το όποιο οι νικητές των αγώνων του Αργούς ελάμβαναν εκτός από τον στέφανο και για έπαθλο μια ασπίδα.
Αυτή την παράδοση περί Άβαντείας άσπίδος χρησιμοποίησε εντέχνως ό Βιργίλιος, για να κολακεύσει τον αυτοκράτορα Αύγουστο, πού ένίκησε τόν Αντώνιο στο Ακτιο (31 π.Χ.).
Οι θεοί ετάχθησαν τάχα υπέρ του Οκταβιανού Αυγούστου και τον έκαναν ικανό να παραλαβή την θαυματουργή ασπίδα, την οποία ό Αινείας φεύγοντας από την Τροία κρέμασε στην πύλη του ναού τού Απόλλωνος στο Ακτιο.

Αλλά δεν ήταν συνηθισμένες ασπίδες και εκείνες του Ηρακλέους και του Αχιλλέως.
Ή Ασπίς Ηρακλέους είναι ένα από τα πιο περίεργα αρχαιοελληνικά κείμενα και αναφέρεται στην περίφημη ασπίδα τού μεγίστου θρυλικού ήρωος του Ελληνισμού.
Ό θείος ποιητής Ησίοδος περιγράφει αυτήν ως ουράνια: «Χερσί γε μήν σάκος είλε παναίολον, ουδέ τις αυτό ούτ' έρρηξε βαλών ούτ' έθλασε θαύμα ίδέσθαι πάν μέν γάρ κύκλω τιτάνω λευκώ τ' έλέφαντι ήλέκτρω θ' ύπολαμπές έην χρυσω τε φαεινω λαμπόμενον, κυάνου δέ διά πτύχες ήλήλαντο...» (στ. 139-143).

Πήρε λοιπόν στα χέρια του την ασπίδα πού ήταν σαν πανάλαφρο μπαλόνι (σάκος παναίολον), πού κανένας ποτέ δεν την έσχισε ή την έσπασε χτυπώντας την, και ήταν θαυμάσιο να την κοιτάζεις. Γιατί ολόκληρη ή κυκλική της επιφάνεια λαμποκοπούσε από τιτάνιο, και από λευκό ελεφαντόδοντο κι από κεχριμπάρι κι άστραφτε από το χρυσάφι το λαμπερό, την διαπερνούσαν δε πολλές βαθυγάλαζες ταινίες...





Από την συνέχεια του κειμένου φαίνεται ότι στην μέση της άσπίδος βρισκόταν ένας δράκος, του όποιου τα μάτια έλαμπαν σαν την φωτιά και πού είχε μια σειρά λευκά δόντια, τρομερά και απλησίαστα.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσει κανείς στην αναφορά του Ησιόδου, ότι πάνω στο φρικτό του μέτωπο (τού δράκοντα) πετούσε ή Εριδα ή τρομερή πού ξεσηκώνει ταραχές ανάμεσα στους άνδρες, ή καταραμένη πού συνηθίζει να παίρνει τον νουν και τον λογισμό των ανδρών, εκείνων πού με έχθρα πολεμούν τον γιό τού Διός.
Μήπως ευρισκόμεθα ενώπιον ενός άγνωστου όπλου πού προκαλούσε μανία και πανικό στους εχθρούς; (Αυτό είναι το ερώτημα πού ανακύπτει από το προαναφερθέν σημείο της περιγραφής τού θεϊκού ποιητή Ησιόδου).
Προβληματισμό προκαλούν οι αμέσως ακολουθούντες στίχοι: «τών καί ψυχαί μέν χθόνα δύνουσ' Άϊδος εϊσω αυτών, όστέα δέ σφι περί ρινοΐο σαπείσης Σειρίου άζαλέοιο μελαίνη πύθεται αϊη» (στίχοι 151-153).

Το απόσπασμα αυτό μεταφράζεται ως εξής:
«Οι ψυχές εκείνων μπαίνοντας στην γη χώνονται βαθειά στον Άδη, και τα κόκκαλα τους, μόλις οι σάρκες, πού τα περιβάλλουν, λειώσουν από το κάμα τού Σειρίου, σαπίζουν μέσα στην μαύρη γη».

Στους στίχους αυτούς, όπως υποστηρίζει ό Θεόδωρος Άξιώτης στην «ΑΡΓΩ», τονίζεται ότι ο κυριότερος ρόλος της άσπίδος ήταν εκείνος των ουρανίων ταξιδιών !.


Πηγή: INTERNET  SITES

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο εξισλαμισμός της Χώρας - Muslim Demographics (Greek)

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


Τέλος ,επικρατούν στον χώρο καί οι διάφορες απόψεις μερικών αρχαιολατρών, (μέσα από κάποιες "Ιερές Γεωγραφίες της Ελλάδας"),ότι ο Άθως καί ο Όλυμπος διαθέτουν φυσικές γεωπυραμίδες που λειτουργούν ενεργειακά καί σαν πύλες πρός το αστρικό επίπεδο ή πρός το εσωτερικό της γής , καί ότι αυτές οι "πύλες" ενεργοποιούνται επί μία ώρα αντίστοιχα ,τις τρείς πρώτες ημέρες της νέας σελήνης ,πρίν από το μεσημέρι ,καί τις τρείς ημέρες της πανσελήνου μετά το μεσημέρι...
Αληθινές;Υπάρχουν αποδείξεις ωστόσο ελάχιστες αλλά υπάρχουν πώς ναί είναι αληθινές...!

Δ. Ε.
περιοδικό ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ έτος 2004.

[ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ]











ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΥΛΕΣ

Τι γνωρίζουμε για τις πύλες;
Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρροια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα. Γνωρίζουμε επίσης από κείμενο του 15ου αιώνα του οποίου ο συγγραφείς παραμένει άγνωστος, ότι ο Αλέξανδρος έκλεισε τα βδελυρά έθνη με χάλκινες πύλες οι οποίες περιβάλλονταν από “ασύγκριτον ύαλο”. Δηλαδή, επειδή ο χαλκός από μόνος του δεν ήταν αρκετός και μπορούσε να σπάσει περιβλήθηκε με ένα είδος γυαλιού ασύγκριτου, που πιθανότατα να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου.Έτσι οι πύλες παραμένουν σφραγισμένες μέχρι να έρθουν τα έσχατα χρονιά και όπως είδαμε παραπάνω στην Αποκάλυψη να ανοιχθούν από τον Άγγελο του Θεού. Να τονίσω ότι υπάρχει και κείμενο του 7ου αιώνα το οποίο δικαιώνει και επιβεβαιώνει και πάλι τον Άγιο Ανδρέα, ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος σφράγισε αυτές τις πύλες. Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμένος, ούτε κατα συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.
Γιατί δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τις “πύλες”;
Κατ’ αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα υποκρύπτονται επιμελώς. Υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις “πύλες”. Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία….Σε διάφορα βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα, λέγετε πως η έδρα των Νεφελιμ βρίσκεται στην έρημο Τακλα Μακαν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην Βόρεια Κίνα. Το όνομα Τακλα Μακαν στην τοπική γλώσσα σημαίνει “μπαίνεις μέσα αλλά δεν βγαίνεις έξω”. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της κάποτε υπήρχε ο ναός του Βααλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα η οποία ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανε που στην γλώσσα των Ναχρμπεν σημαίνει Λευκή Πολιτεία. Το Λευκό Αδελφάτο για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Ορούς γνωρίζουν. Είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο το οποίο αποτελείται από Νεφελιμ και άλλους αρχέγονες δαίμονες οι οποίο είναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στην γη στα έσχατα χρονιά. Σε συνδυασμό με την ιστορία και την προφητεία του Αγίου Ανδρέαο Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρά έθνη δηλαδή, κάτω από πύλες (δηλαδή κάτω από την Λευκή Πυραμίδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδία. Να τονίσω ότι πύλες υπάρχουν και σε αλλά μέρη της γης, όπως και στο Βόρειο Πόλο. Για την ακρίβεια έκλεισε 72 βασιλείς όπως μας λέει ο Άγιος Ανδρέας. Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρονιά μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο. Δεν θα τον σκοτώνουν αλλά θα τον βασανίζουν μέχρι να δεχτούν το σφράγισμα. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει ότι η εξουσία τους πάνω στην γη θα κρατήσει για 660 ημέρες ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μονό, δηλαδή για 150 ημέρες, γιατί ο κόσμος δεν θα αντέχει περισσότερο. Φανταστείτε τι έχουμε να τραβήξουμε δηλαδή.[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε]. Αν διαβάσετε στην προφητεία του Αγίου Ανδρέα, λέει πως θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν!
Πάνω σε αυτό έχω να σας πω ότι σύμφωνα με λεγόμενα διαφόρων πηγών, οι Νεφελιμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημένων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και σαν τροφή. Ξαφνιάζεστε ε; Για τους Νεφελιμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος. Οι Νεφελίμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων. Την επάνοδό τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή.Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί ότι οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…

πηγές: internet liako.gr/
 

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΤΙΜΗΤΙΚΟΝ ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 10 ΕΤΗ...ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΑ...!!!

ΤΙΜΗΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ...
ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ...
ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...
ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ...
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ....!!! 
ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ...
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ-ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ...
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ
....ΠΙΣΤΕΨΤΕ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....!!!
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ  ΠΟΝΗΡΗ ΣΚΕΨΗ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η΄ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ...!!!ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΓΕΝΗ ΘΑ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ...!!!
Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ; (David Icke)

H ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Αυθεντικές εικόνες)

Alex Collier- ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ Αποσπασμα συνέντευξής του το 94

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου του 2010 - Μια σημαντική φωτογράφηση UFO πάνω από το Knotts Farm Berry στην Καλιφόρνια - Αμερικής...!!!

Η παραπάνω φωτογραφία ,ελήφθη από το iPhone στο Knotts Berry Farm σε ενα Buena Park(λούνα-πάρκ). Ο άνθρωπος που την τράβηξε , ο  31χρονος Ryan Boone, είπε, ότι η λήψη της συγκεκριμένης φωτογραφίας έγινε στις 10 μ.μ.στις 4/11/2010, το βράδυ, ενώ περίμενε στη γραμμή για να κάνουν μία βόλτα  με το X-celerator rollercoaster.


Σύμφωνα με το NBC Λος Άντζελες, Ποτέ δεν πίστεψαν στον  Boone  καί στα UFOs ,προτού τραβήξει αυτή την εικόνα ....






"Στην αρχή νόμιζα ότι έπρεπε να είναι ένα έντονο φως, αλλά δεν υπήρχε τίποτα στον ουρανό στην αντηλιά μακριά", δήλωσε ο Boone.


Γέλασε, «Ποτέ δεν ήμουν οπαδός των ΑΤΙΑ ,μέχρι που τράβηξα αυτή τη φωτογραφία και το είδα με τα μάτια μου."
Έτσι είναι αυτό το "πράγμα" πραγματικά;Μήπως είναι ένα άλλου είδους ιπτάμενο αντικείμενο;


Η αλήθεια είναι ότι ποτέ κανείς δεν μπορεί να περιγράψει μία πλήρη αλήθεια.
Σε αυτού του είδους τις φωτογραφίες ,είναι τόσο απίστευτα εύκολο  να σε "παρεξηγήσουν" ...Καί ό,τι χρειάζεσαι έναν ψυχίατρο...
Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι κάνουν αυτού του είδους "τις ανακαλύψεις" απλά καί μόνο γιά να δούν πόσοι άνθρωποι θα τους πιστέψουν ... 
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι σήμερα υπάρχουν εκατομμύρια των ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν δεί ένα UFO, ή οι οποίοι είχαν συνάντηση με "εξωγήινους".


Είναι σαφές ότι κάτι συμβαίνει εκεί έξω...!!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ...!!!

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ...
 
 
 
 

ΤΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ-ΣΑΤΑΝ

Από τά πρωτόκολλα τών σοφών τής σιών

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

GOLDEN (!) ANUBIS FROM MALTSECH GENDER TAKES LONDON ...?

Ένα άγαλμα, 25-ποδιών, 8-μέτρων, είναι το Golden Anubis, το αρχαίο αιγυπτιακό τσακάλι, με επικεφαλής τον Θεό των Νεκρών, περνάει κάτω από τη Γέφυρα του Πύργου του Λονδίνου. Δευτέρα 1 Οκτώβρη του 2007. Το μοντέλο είναι μία προώθηση της εταιρείας(!) «Τουταγχαμών καί η χρυσή εποχή των Φαραώ''...Μία έκθεση(τί έκθεση;), που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τις 15 Νοεμβρίου 2007 στο 30 Αυγούστου του 2008. (Φωτογραφία AP / Caddick Geoff / PA).


Anubis takes London. He can have 'em.

Found this on the web this morning. Really cool and also a fave, 25-foot, 8 metre, Golden Anubis, the ancient Egyptian jackal-headed God of the Dead, passes under Tower Bridge in London. Monday Oct. 1, 2007. The model is to promote the 'Tutankhamun and the Golden Age of the Pharaohs'' exhibition which will run in London from November 15th 2007 to August 30th 2008. (AP Photo/Geoff Caddick/PA).

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

WOMEN WARRIORS

CLONES

NEPHILIM...? HYBRIDS...? Νεφελίμ - Υβρίδια ;

Νεφιλίμ,(Νεφελίμ), υβρίδια, που ήρθαν σε ύπαρξη με την ένωση ανθρώπου και αγγέλου, συγκεκριμένα αγγέλων υλοποιημένων με τις γυναίκες. Η Αγία γραφή περιγράφει αυτά τα γεγονότα τα οποία συνέβηκαν πριν τον κατακλυσμό, δηλαδή πριν από 5000 χρόνια περίπου απο σήμερα. Αυτά τα υβρίδια ήταν πράγματι πολύ δυνατά και υπερμεγέθη σε σχέση με τους ανθρώπους αλλά και πιθανόν ελαττωματικά λόγω της μη φυσικής ένωσης ανθρώπου με άγγελο. Έτσι λοιπόν ο Ηρακλής σαν ημίθεος και πολλοί άλλοι τέτοιοι που έχει η μυθολογία σαν ήρωες, ίσως να αναφέρονται σε αυτά τα υβρίδια, όπως επείσης και οι θεοί όπως ο Δίας και άλλοι πιθανόν να είναι άγγελοι οι οποίοι αν και εμφανίζονταν σαν άνθρωποι είχαν υπερνθρώπινη δύναμη. Η Γή λοιπόν γέμισε κακία και ο άνθρωπος λέει η Γραφή κατάστρεψε την οδό του. Τελικά χρειάστηκε ο Θεός να φέρει έναν κατακλυσμό ο οποίος σάρωσε όλων εκείνον τον κόσμο χωρίς να μας αφήσει κανένα ίχνος του πολιτισμού τους σήμερα. Ο κατακλυσμός αφάνισε τα Νεφιλίμ, και ανάγκασε αυτούς τους αποστάτες αγγέλους να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον που ακόμη μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να υλοποιηθούν ξανά και ούτε πρόκειται. Επίσης μετά τον κατακλυσμό τα χρόνια ζωής του ανθρώπου έπεσαν κατακόρυφα από τα 900 κατα μέσο όρο στα 100 περίπου. Το μόνο που έχει μείνει είναι η αφήγηση της Αγίας γραφής και η μυθολογία, η ιστορία δηλαδή που μεταβίβασαν οι Υιοί του Νώε στα παιδιά τους, που με την σειρά τους την μεταβίβασαν στα δικά τους παιδιά μέχρι και σήμερα. Μόνο η αφήγηση της Αγίας γραφής όμως αν και λιγοστή παραμένει η μόνη αξιόλογη πυγή πληροφοριών. Αλήθεια σύμφωνα με αυτά που λέει η Αγία γραφή για τον καιρό του Νώε, δεν συμφωνείτε ότι ζούμε σε παρόμοιους καιρούς και σήμερα;



Nephilim, hybrids, came into existence by joining human and angel materialized with women. The Bible describes these events which occurred before the flood, before about 5000 years from now. These hybrids were indeed very strong and oversized in relation to humans and possibly damaged due to non-physical union man and angel. So as a demigod Hercules and many others who have such mythology as heroes, may refer to these hybrids, like episodes and the gods like Zeus and others likely to be angels who appeared as though people had hyper-super non human power. The Earth is filled with evil and then man the Bible says devastated street. Eventually God had to bring a deluge which swept him all over the world without leaving us no trace of their culture today. The flood destroyed the Nefilim, and forced these renegade angels return to their natural environment yet so far have failed to materialize again and never will. Also after the flood years of human life plummeted from 900 on average in about 100. The only thing left is the Bible and mythology, the story that is transferred by the Sons of Noah, their children, which in turn transferred to their own children today. Only the Bible, however, though little remains the only reliable information anus. Truth according to what the Bible says about the days of Noah, do not agree that we live in similar times and today?





AMAZONS HAD HYPER-NON HUMAN POWERS.PROPABLY,THEY WERE HYBRIDS MAYBE FROM THE GENDER OF NEPHILIM.