Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

...ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ :


Το 1840,η τράπεζα των μεσιτών χρυσού της αγγλίας παίρνει το όνομα ROTHCHILDS.
Επιδιώκεται,επιπλέον,η συγκρότηση φορέων στην Καλιφόρνια και στην Αυστραλία.
Τον Ιανουάριο του 1843,η κατάσταση στην Ελλάδα,που μόλις είχε αποτινάξει τον Οθωμανικό ζυγό ήταν οικτρή,αφού το καλοκαίρι έπρεπε να καταβληθούν στις τράπεζες των ROTHCHILDS,οι τόκοι των δανείων που είχε πάρει η χώρα από την λευκή αδελφότητα για να σταθεί στα πόδια της μετά την επανάσταση.Τα λεφτά των δανείων,δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την ελληνική οικονομία,αλλά είχαν δαπανηθεί στους εμφυλίους που η μαύρη και η λευκή αδελφότητα έστηναν στην πλάτη των ταλαίπωρων Ελλήνων και στα υπέρογκα έξοδα της χλιδής του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος που έστειλε στους "ραγιάδες" η μαύρη αδελφότητα.Οι τόκοι
που έπρεπε να πληρώνονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομύρια δραχμές και ήταν το μισό των συνολικών εσόδων του κράτους που έφταναν δεν έφταναν τα 14 εκατομύρια το χρόνο.Στην πραγματικότητα,με την πληρωμή των τόκων δε περίσσευε τίποτα,με αποτέλεσμα να μην γίνεται καμία επένδυση σε τίποτε και τα χρέη να αυξάνουν διαρκώς.Τι θα περίμενε όμως κανείς από τα λαμόγια που κυβερνούσαν...Την άνοιξη,η κυβέρνηση ,πήρε μέτρα λιτότητας(!),που όπως ήταν αναμενόμενο,δεν απέδωσαν τόσο,ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα.
Τον Ιούνιο, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώνει τις τράπεζες των ROTHCHILDS ό,τι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό που πρέπει και ζητά νέο δάνειο,ώστε να αποπληρώσει το παλιό.
Αυτές αρνήθηκαν κατηγορηματικά,(βλέπε δίδα Μέρκελ),και μεγάλη απελπισία πέφτει στους Έλληνες
πολίτες.Εκπρόσωποι των τριών μεγάλων δυνάμεων (Αγγλία-Γαλλία-Ρωσσία),κάνουν διάσκεψη στο Λονδίνο για το Ελληνικό χρέος και κατέληξαν σε "καταδικαστικό πρωτόκολλο",διότι τους δίναμε,είπαν,ψεύτικα στατιστικά στοιχεία.Κοιτάτε πράγματα φίλοι μου.Τα διεθνή λαμόγια,δεν χρειάζεται κάν να πρωτοτυπήσουν.Μας δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο.Όπως τότε,έτσι και τώρα.
Οι πρεσβευτές των μεγάλων δυνάμεων με το πρωτόκολλο στο χέρι,έρχονται όπως οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ,(διεθνές νομισματικό τρελλοκομείο που γράφει και μια ψυχή αγαπητή), στην Ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν την πληρωμή των χρημάτων. Αρχίζουν διαπραγματεύσεις κι ένα μήνα μετά,υπογράφουν το ΜΝΗΜόΝΙΟ,σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα πρέπει να πάρει "μέτρα",ώστε να περισσέψει μέσα στους επόμενους μήνες 3,6 εκατομύρια δραχμές,που θα δοθούν στους "καημένους" τους ROTHCHILDS,ώστε να ξαναγίνουμε αξιόπιστοι στις διεθνείς αγορές χρήματος,επειδή με την τρέχουσα κατάσταση είχαν εκτοξευθεί τα ...επιτόκια και δεν μπορούσαμε να δανειστούμε.Δεν είναι αστείο,όλα συνέβησαν όπως σας τα γράφω.Μόνο ο Τράγκας και η Μακρή έλειπαν για να μαλώνουν στα παράθυρα....!!!
Όλα ίδια.Μνημόνια-αγορές-σπρέντ κτλ.
Για να είναι σίγουροι μάλιστα οι τραπεζίτες ό,τι το μνημόνιο θα εφαρμαστεί κατά γράμμα,απαίτησαν να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που θα εγκρίνει τα μέτρα και να παίρνουν διαρκώς λεπτομερή αναφορά της πορείας της πιστής εφάρμογής τους.Έμεναν μάλιστα οι χαρτογιακάδες της εποχής σε ειδικά φυλασσόμενη μονοκατοικία,όπως τώρα σε ειδική μεζονέτα,για να μας έχουν από κοντά...!!!
Τα μέτρα που πήρε τότε η Ελληνική ηγεσία ήταν τα παρακάτω:


  1. Απολύθηκε το 1/3 των δημοσίων υπαλλήλων και μειώθηκαν 20% οι μισθοί των υπολοίπων.
  2. Σταμάτησε η χορήγηση συντάξεων.
  3. Μειώθηκαν κατά 60% οι στρατιωτικές δαπάνες,και οι στρατιωτικοί αντί για μισθό έπερναν χωράφια.
  4. Επιβλήθηκε προκαταβολή στην είσπραξη του φόρου εισοδήματος.
  5. Αυξήθηκαν οι δασμοί και οι φόροι χαρτοσήμου.
  6. Απολύθηκαν όλοι οι μηχανικοί του δημοσίου και σταμάτησαν όλα τα δημόσια έργα και οι δημόσιες επενδύσεις.
  7. Καταργήθηκαν πλήρως όλες οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους.
  8. Απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του εθνικού τυπογραφείου,όλοι οι δασονόμοι,οι δασικοί υπάλληλοι και οι μισοί καθηγητές πανεπιστημίου.
  9. Καταργήθηκαν όλες οι διπλωματικές αποστολές του εξωτερικού.
  10. Νομιμοποιήθηκαν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα και οι καταπατημένες "εθνικές γαίες" με την πληρωμή προστίμων νομιμοποίησης.
  11. Περαιώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες,όλες οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις με την καταβολή ενός εφάπαξ ποσού. 
  Άν τώρα εσείς νομίζετε ό,τι δεν υπάρχει σαφές σχέδιο που εφρμόζετε διαχρονικά...και είς τους αιώνας των αιώνων,τότε τί να σας πώ...!!!
Τα μέτρα είναι ακριβώς τα ίδια με το μνημόνιο που ψήφισαν το 2010.Κάθε ομοιότητα δεν είναι καθόλου μα καθόλου συμπτωματική.
Οφείλεται στα ίδια λαμόγια,που από τότε,και ακόμη πιό πρίν,καθόριζαν τις τύχες των λαών.Την 3η Σεπτεμβρίου του 1843,έγινε επανάσταση και δόθηκε σύνταγμα,κατά τις προσταγές της λευκής αδελφότητας,αφού ο κόσμος εξαθλιώθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα,αυξήθηκαν τα χρέη και η Ελλάδα φαλίρησε ξανά,μετά από 50 ακριβώς χρόνια,με το περιβόητο "Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμεν",που είπε το 1893 ο Χαρίλαος Τρικούπης.
Πολύ επαναλήψιμη,φίλοι μου.Προσωπικά θεωρώ ό,τι δεν υπάρχουν ανίκανοι πολιτικοί.
Υπάρχουν μόνο πολιτικοί που έχουν συνειδητοποιήσει ό,τι δεν έχουν σχεδόν καμμία εξουσία ευελιξίας πάνω στα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η διακυβέρνησή τους.Όποιος πάει να πουλήσει "μαγκιά",ή τον πετάνε μέσω "κάποιου σκανδάλου",ή τον εκβιάζουν με τη ζωή των οικείων του,ή τον εκτελούν με κάποιο τρόπο,συνήθως με "αεροπορικό ατύχημα".
Βρισκόμαστε πλέον στην εποχή της πλήρους απομυθοποίησης της ψευτοδημοκρατίας της λευκής αδελφότητας.
Τα άμεσα αφεντικά των κυβερνήσεων των πολιτικών των διαφόρων κρατών είναι ήδη γνωστά.Οι σικέ πόλεμοι των ΗΠΑ,απομυθοποιήθηκαν.Η τρομοκρατία δεν τρομάζει.Οι δήθεν κλιματικές αλλαγές δεν πείθουν. Οι δύο συνασπισμένες αδελφότητες(λευκή και μαύρη),χρειάζονται κάτι πολύ πιο δυνατό και τρομακτικό για να πείσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό να μαζευτεί.Χρειάζεται,και να δείτε που θα την χρησιμοποιήσουν,την μεγάλη οικονομική κρίση.Είναι το τελευταίο όπλο,που θα κάνει τους πάντες να επιζητούν πανικόβλητοι την παγκόσμια οικονιμική διακυβέρνηση του αναμενόμενου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Όλα αυτά,στα τόσα χρόνια που τα συζητούσαμε,διαπιστώσαμε,ό,τι η συνωμοσιολογία πουλάει.Τώρα όμως πού έρχεται  η ώρα να τα ζήσουμε,η αλήθεια πονάει.Στην Ελλάδα του σήμερα,αφού ο Κίσινγκερ μας φόρτωσε τη "χούντα",μετά για να μας "σώσει" μας φόρτωσε τον "κοινοβουλευτισμό".  
Η Ελλάδα,ούτως ή άλλως,θα ήταν αιχμάλωτη.Για να σιγουρέψουν την υποταγή των συνειδήσεων των Ελλήνων,εφάρμοσαν με χαρακτηριστική ευκολία το παρακάτω πρόγραμμα,η επιτυχία της εφαρμογής του οποίου,οφείλεται στην μη ύπαρξη αντίδρασης από κανένα πολιτικό κόμμα,ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ,παρά τις τοπικές μικροσυμπλοκές για την καρέκλα,την κουτάλα,ή και τα δύο....!!!
Δώστε βάση:
1) 1967. Για να πετύχουν πολλαπλούς στόχους,έφεραν την χούντα των δήθεν πατριωτών συνταγματαρχών,οι οποίοι δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχουν χωρίς την υποστήριξη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ,CIA,της Αγγλίας,ΜΙ5 και του Ισραήλ,Μοσσάντ.Έκ των προτέρων επομένως,η"επανάστασις"δεν ήταν πατριωτική.
Άν κάποιοι τώρα δεν γνώριζαν τα πάντα για την εμπλοκή των ξένων μυστικών υπηρεσιών που είναι δουλικές απέναντι στην λευκή αδελφότητα,και πράγματι αισθάνθηκαν ότι κινήθηκαν από αγνά πατριωτικά αισθήματα ,αυτό δεν αλλάζει το γεγονός του απόλυτα ελεγχόμενου από τον Κίσινγκερ πραξικοπήματος.Ίσως μερικοί να μεγάλωσαν με το πατριωτικό ιδεώδες των μεγαλοπατριωτών που χόρευαν καλαματιανά,αλλά αυτοί οι κύριοι,είχαν συνεργαστεί με τον Κίσινγκερ.Η συνωμοσιολογία πουλάει,αλλά άν καλοσκεφτείς ότι χωρίς την ανοχή και την βοήθεια των Αμερικανοεβραίων δεν θα τα κατάφερναν,η αλήθεια πονάει.
2) 1973. Επειδή ο Γεώργιος Παπαδόπουλος τους ξέφυγε λίγο και εμπόδισε την εξυπηρέτηση εβρα'ι'κών μαχητικών αεροσκαφών,θεωρήθηκε επικίνδυνος,ενώ έπαιζε το σενάριο να κάνει εκλογές,να βάλει υποψηφιότητα και να τις κερδίσει υπό τις "ευλογίες" του Κίσινγκερ,ώστε να τερματιστεί η δικτατορία και να είναι ο πρώτος μεταπολιτευτικός πρωθυπουργός.Το συγκεκριμένο όμως γεγονός τον κατέστησε αναξιόπιστο και τον έριξαν με πραξικόπημα,πάνω στο πραξικόπημα με τον Ιωαννίδη.
3) 1974(α). Αποφάσισαν να ρίξουν τον Ιωαννίδη και να φέρουν τους "εξόριστους" πολιτικούς που "υπέφεραν αγωνιζόμενοι",άλλοι απο τις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι,και άλλοι "αραχτοί" στις ΗΠΑ.
4) 1974(β). Ξεκαθαρίστηκε ότι για να τους δώσουν την εξουσία και να αναγκαστεί η χούντα να παραδώσει τα ... κλειδιά της χώρας,χρειαζότανε μια μεγάλη εθνική καταστροφή.Κάποιοι από αυτούς τους μεγαλοδημοκράτες,προκειμένου να τους παραδοθεί η εξουσία,το δέχτηκαν σαν μια απλή παράπλευρη απώλεια.
Η Κύπρος παραδόθηκε στους Τούρκους,ενώ ο "εθνάρχης" Καραμανλής είπε το αδιανόητο: "η Κύπρος είναι μακριά".Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες οριότανε ζητωκραυγάζοντας κάτω από τα μπαλκόνια υπέρ του Καραμανλή,που πήρε την εξουσία που του παρέδωσε η CIA καί η Μοσσάντ και εγκατέλειψε την Κύπρο.
Η συνωμοσιολογία περί της προδοσίας της Κύπρου πουλάει αλλά η αλήθεια πονάει.
5) 1974(γ). Ελληνικά Φάντομ απογειώνονται από την Κρήτη για να πάνε να βομβαρδίσουν τους Τούρκους που είχαν χάσει τα αυγά και τα καλάθια μαζί με τις παραλίες όπου θα έκαναν αποβίβαση και όχι απόβαση,αφού αντίσταση δεν διατάχτηκε απο κανέναν.Τα αεροπλάνα παίρνουν εντολή να γυρίσουν πίσω.Από ποιόν,κύριοι;
Προφανώς από την ελληνική κυβέρνηση.Για ακόμη μια φορά η αλήθεια πονάει.
6) 1974(δ).Ο Καραμανλής από το προεκλόγικό μπαλκόνι του Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη ξεπουλάει το Αιγαίο,διακηρύσσοντας στους παραληρούντες από ενθουσιασμό οπαδούς του,ότι αποχωρεί από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.
Χαρά όλοι, για τον ελληνικό τσαμπουκά....!!!!
Κανείς δεν γνωρίζει όμως ότι αυτό ήτανε μέσα στην συμφωνία επαναφοράς του στην Ελλάδα.Κανείς δεν γνωρίζει,ότι με την απόφαση αυτή του ΝΑΤΟ,αναγκαζότανε να δώσει τον έλεγχο του Αιγαίου στους Τούρκους,για λογαριασμό της συμμαχίας και οι Τούρκοι που ποτέ δεν βγαίνανε στο Αιγαίο μέχρι το 1974,άρχισαν να πετούν πάνω από τα νησιά μας και να στέλνουν τα αντιτορπιλικά τους σε όλο το Αρχιπέλαγος,
με κεντρική διοίκηση της Νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ πλέον στη Σμύρνη.
"Εθνάρχης" ο Καραμανλής ! Χιλιάδες πίστεψαν σ'αυτόν,γι'αυτό και η αλήθεια πονάει !
7) 1975. Στις 12 Ιουνίου υπογράφει ο Καραμανλής την αίτηση για την είσοδο της Ελλάδος στην ΕΟΚ.
Μας είπανε,ότι οι "κουτόφραγκοι",θα μας (τον) ακουμπάνε για να ζούμε καλύτερα. Μας είπανε, ότι θα μας επιδοτούν όλα μας τα προ'ι'όντα.Μας είπανε ότι τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι σύνορα της Ευρώπης,οπότε ο Τουρκικός κίνδυνος πάει περίπατο.Η υποσχεσιολογία πουλάει,αλλά η αλήθεια πονάει.
8) 1980. Στις 9 Μα'ί'ου, ο Γεώργιος Ράλλης,αναλαμβάνει πρωθυπουργός,καθώς ο Καραμανλής μετά την είσοδο στην ΕΟΚ,αναλαμβάνει πρόεδρος της δημοκρατίας.Θυμάμαι που τότε όλοι οι Νεοδημοκράτες δήλωναν ότι ο Καραμανλής τους εγκατέλειψε στα χέρια του Ανδρέα Παπανδρέου,που κέρδισε τις εκλογές από τον Ράλλη στις 19 Οκτωβρίου του 1981.Ήταν ξεκάθαρο,ότι ο Καραμανλής απεσύρθη για να έρθει ο "Ανδρέας".
ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣΩΝΙΑΣ. Μπορεί η αλήθεια να πονάει,αλλά εκείνοι οι μπλέ που σκοτώνονταν με τους πράσινους,προδόθηκαν από τον Καραμανλή που παρέδωσε την εξουσία στον Παπανδρέου.
9) 1981. Στις 19 Οκτωβρίου,εκλέγεται ο Ανδρέας Παπανδρέου.Χαρακτηριστική ήτανε η φράση : "ότι ο κόσμος έφαγε ψωμάκι".ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.Ανεργία δεν υπήρχε.Απλά μετέφερε ο Ανδρέας τους εργαζόμενους από τον ιδιωτικό τομέα στον δημόσιο τομέα,προσλαμβάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους με εξωπραγματικά παχυλούς μισθούς,δημιουργώντας ένα τεράστιο "στρατό" ψηφοφόρων,που στην πράξη ελάχιστα προσέφερε στον δημόσιο τομέα.Το ετήσιο μισθολογικό κόστος τους,απετέλεσε τον κυριότερο λόγο της χρεωκοπίας της Ελλάδας.
10) 1981. Το πρακτικά ανύπαρκτο εξωτερικό χρέος της Ελλάδας αρχίζει να γιγαντώνεται για να πληρωθούν όλοι οι νεοδιορισθέντες,αλλά και οι δημόσιες επενδύσεις.Οι τόκοι αρχίζουν να τρέχουν και η οικονομική θηλιά γύρω από τον λαιμό των Ελλήνων αρχίζει να σφίγγει.Ο καί καλά ,τρομάρα μας ,"ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ",όμως αγρόν αγόραζε,καθώς κατανάλωνε τα δάνεια σε μισθούς και μίζες,ενώ οι επιδοτήσεις της ΕΟΚ για την πάσης φύσεως ανάπτυξη,γινότανε βίλλες,κυρίως αυθαίρετες,και καταθέσεις στο εξωτερικό.Το χρέος όμως μεγάλωνε...
11) Επικράτησε πλήρης συνδικαλιστικός τσαρλατανισμός.Κάθε προσπάθεια νοικοκυρέματος όλων των κυβερνήσεων μετά τον Ανδρέα,έπεφτε στο κενό και στο συμπαγές τείχος των συνδικαλιστών.Ταυτόχρονα η παράλογα υψηλή φορολογία,αφενός μέν έδιωξε όλες τις Ελληνικές και ξένες παραγωγικές μονάδες και αποβιομηχάνισε πλήρως την χώρα μας,αλλά και εκτίναξε την φοροδιαφυγή,η οποία έγινε εθνικό χόμπυ επιβίωσης.
12) Η απάτη του χρηματιστηρίου,οδήγησε σε αφαίμαξη όλων των οικονομιών των Ελλήνων.Κανείς δεν αντέδρασε.Όλοι ήταν ήδη "ψεκασμένοι",απλά δεν το ξέρανε.
13) Οι διακυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή αύξησαν το δημόσιο χρέος ακόμη παραπάνω,αφού οι τόκοι των δανείων του Ανδρέα,ήταν δυσβάσταχτοι.Ταυτόχρονα,δόθηκαν απο την παγκόσμια τράπεζα μεγάλα κι εύκολα δάνεια στις Ελληνικές τράπεζες,που με τη σειρά τους διαφήμιζαν τα χαμηλότοκα δάνεια που έδιναν αφειδώς σε οποιονδήποτε,προωθώντας θέλωντας και μή το σχέδιο της λευκής αδελφότητας να κάνει τους πάντες να χρωστούν.Το γενικό σκεπτικό των λαμογιών βλέπετε,δεν είναι να πάρουν τόκους,αλλά να κάνουν τους πάντες να χρωστούν και ταυτόχρονα να μην μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους,με αποτέλεσμα,να είναι εύκολη η χειραγώγιση των οφειλετών.
14) 2009. Ο Καραμανλής ο νεότερος,έχοντας βάλει βέτο στους Αμερικάνους για το όνομα των Σκοπίων και έχοντας κάνει συμφωνίες με τον Βλαδίμηρο Πούτιν έκ Ρωσσίας μεριά,τις οποίες όμως δεν ολοκλήρωσε,απετέλεσε το "κακό παιδί",που πήρε εντολή,όπως είχε κάνει πρίν από πολλά χρόνια ο θείος του ,να παραδώσει την εξουσία σε έναν άλλο Παπανδρέου ,τον Γιώργο. ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣΩΝΙΑΣ.
15) Ο Γιώργος Παπανδρέου,προχώρησε με σταθερά βήματα στην υπογραφή μνημονίου με τους διεθνείς δανειστές.Το μαντρόσκυλο επίβλεψης εκτέλεσης της συμφωνίας  ,ήταν το χαρωπό μας ΔΝΤ(διεθνές νομισματικό τρελλοκομείο ,που γράφει και μια αγαπημένη ψυχή).Χωρίς να έχουμε μεγαλύτερα χρέη από τις άλλες χώρες της Ευρώπης,μπήκαμε σε ένα λούκι υπανάπτυξης για να εξαλείψουμε τα χρέη που ξεκίνησαν επί Ανδρέα και συνεχίστηκαν με όλους τους άλλους που διόριζαν ψηφοφόρους αβέρτα,χωρία να νοιάζονται για την αύξηση του χρέους.Αυτός ήταν και ο τρόπος λειτουργίας όλων των χωρών.Παρά όμως τις περικοπές που επέβαλε το ΔΝΤ,το χρέος συνεχίζει να μεγαλώνει επειδή οι φόροι είναι πλέον ακόμη μαγαλύτεροι με αποτέλεσμα την κατακόρυφη μείωση της επιχειριματικότητας και επομένως την φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων.
Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον απελπιστική και οι Ελληνικές εταιρείες κλείνουν ή μεταναστεύουν στο εξωτερικό.Παρά το ότι πράγματι πρέπει να εξυγιανθεί ο δημόσιος τομέας,παρά το ότι πράγματι πρέπει η σπατάλη του δημοσίου να μειωθεί,οι υψηλοί φόροι εμποδίζουν τους μικρούς και μεγάλους επιχειρηματίες να επενδύσουν.Απλή και σίγουρη μέθοδος για χρεωκοπία,ακόμη μεγαλύτερη.
16 ) Το σχέδιο Κίσινγκερ για την εξουδετέρωση των Ελλήνων προχωρά,ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν.
Η τηλεοπτική προπαγάνδα,που έχει σκοπό την δημιουργία υπέρμετρου άγχους σε όλους ανεξαιρέτως,σε συνδιασμό με τα λεγόμενα μέτρα του Μνημονίου,που μνημονεύει όλους μα όλους τους Έλληνες,μικρούς και μεγάλους,πλούσιους(!)και φτωχούς,ελεύθερους επαγγελματίες και υπαλλήλους,προχωρούν και επιχειρούν την πνευματική υποδούλωση των Ελλήνων μέσω της προώθησης του οικονομικού άγχους.
17) Από τα σχολικά βιβλιά αφαιρείται η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ειδικά των τελευταίων 250 ετών,ενώ η προηγούμενη,τυποποιείται περιληπτικά και κατά τα πρότυπα της λευκής αδελφότητας.
18) Σιγά-σιγά,ζητούν να κατέβουν οι εικόνες του Χριστού και της Παναγιάς από τους δημόσιους χώρους,τα δικαστήρια,τα νοσοκομεία,τα σχολεία,τα στρατόπαιδα,τη σχολή ευελπίδων,αφού πρώτα την κατέβασαν από το χώρο συνεδρίασης της βουλής.Όλα αυτά είναι βήματα πρός την αποστασία απο τον Θεό και την αποχριστιανοποίηση του πληθυσμού της Ελλάδας.Το σχέδιο προχωρά.
Οι Έλληνες πρέπει με την προσοχή τους στραμμένη στο οικονομικό χάος,που φαντάζει παράλογο,αφού δημιουργήθηκε ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ,στο οποίο συμμετείχαν θέλοντας και μή,ακόμη και χωρίς να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες,αφού στην απλούστερη περίπτωση,ήταν γρανάζια του μηχανισμού που υποχρέωσε την Ελλάδα και τους Έλληνες,που συμπεριφέρθηκαν σαν μικρά παιδιά σε ζαχαροπλαστείο,στο οποίο τους προσέφεραν γλυκά που τους έκαναν κακό,αλλά αυτοί τα έτρωγαν,(άχ ωρέ Λιακόπουλε πώς τα λές έτσι).Γλυκά με την μορφή εύκολων δανείων που υπέσκαψαν όμως την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ...!!!
Ο ίδιος ο Παπανδρέου είπε μόλις εξελέγη,ότι κινδυνεύει η Εθνική Ανεξαρτησία,γιατί πολύ απλά ήξερε αυτό που θα γινότανε με το ΔΝΤ,αφού πέρασε σε όλους πλέον το δεδομένο ,ότι δεν κυβερνάει η Ελληνική κυβέρνηση,αλλά τα αφεντικά του ΔΝΤ,ενώ την ίδια στιγμή σημαίνοντα στελέχη της κυβέρνησης,αλλά και του κυβερνώντος κόμματος απελπισμένα προσπαθούν να μιλήσουν,αλλά δεν ακούγονται.Θα πρέπει όμως φίλοι μου να σας θυμίσω,ότι η ανεξαρτησία ενός ανθρώπου,ή ενός έθνους,δεν ξεκινά απο το τι υποχρεούται να κάνει το σώμα του,αλλά από το τι κάνει με το πνεύμα και την καρδιά του.
Για το λόγο αυτό οι πρόγονοί μας έλεγαν "Ελεύθερον το εύψυχον".
Νομίζουν ότι έτσι θα κάνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ να ξεχάσουν την ιστορία τους,τη γλώσσα τους και τη θρησκεία τους.Ε,ρε κατακαημένοι καραγκιόζηδες.Το πρόβλημά σας είναι το ότι ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ...
Γιατί άν την θυμόσασταν θα ξέρατε ότι με αυτή τη χώρα και με τον τρελαμένο και ελεύθερο τρόπο σκέψης μας είμαστε δεμένοι ανέκαθεν !!!
<< ΓΑΡ ΟΙΚΟΥΜΕΝ ΟΥΧ ΕΤΕΡΟΥΣ ΕΚΒΑΛΟΝΤΕΣ ΟΥΔ' ΕΚ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΙΓΑΔΕΣ
ΣΥΛΛΕΓΕΝΤΕΣ,ΑΛΛ 'ΟΥΤΩ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΩΣ ΓΕΓΟΝΑΜΕΝ ΩΣΤ ' ΕΞ ΗΣΠΕΡ ΕΦΥΜΕΝ,ΤΑΥΤΗΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕΝ,ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΝΤΕΣ.>>
Για το λόγο αυτό εσείς οι ίδιοι ,οι Νεφελίμ και τα λαμόγια σας,δικαίως ονομάζετε τον τόπο μας, Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ.
Μέχρι όμως να ενεργοποιηθεί ο ΙΧΩΡ μας και μέχρι να έρθει ο φέρων τα σύμβολα και το σπαθί,θα υποστούμαι αυτά που υπαγορεύει το ότι πάντοτε φερόμαστε σαν παιδιά.Μπορεί εξ αιτίας αυτού του γεγονότος,που είχε επιβεβαιώσει και ο Αιγύπτιος Αρχαίος Ιερέας στον Σόλωνα που του είπε :"εσείς οι Έλληνες θα είστε πάντα παιδιά", να υποφέρουμε.Μπορεί να κάνουμε του κόσμου τις απερισκεψίες και τις ανοησίες,αλλά "επί τω Κυρίω ελπίζωμεν",αφού ο Χριστός είπε:"'Άφετε τα παιδία και μη κωλύετε αυτά ελθείν πρός με ,των γάρ τοιούτων εστίν η βασιλεία των ουρανών ".(ΜΑΤΘ.19,14).
ΠΗΓΗ:ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

LATHRO-travel: οργανωμένα πακέτα για Αθήνα...!!!


1η μέρα: κρουαζιέρα Χανιά-Αθήνα, συνοδεία αριστερής ασφαλείας,
2η μέρα: άφιξη στην Αθήνα, και περίπατο στην Πειραιώς,
2η μέρα βράδυ: ξεκούραση και τακτοποίηση σε ακαδημαϊκό hostel στο κέντρο της πόλης,
3η μέρα: επαφές με μεγάλα πολιτικά στελέχη της τοπικής κοινωνίας,
4η μέρα: συνέντευξη στον τοπικό τύπο,
5η μέρα: απόκτηση μόνιμης κατοικίας,
6η μέρα: αποχαιρετιστήριο πάρτυ για την αλλαγή κατοικίας,
7η μέρα: απόκτηση υπηκοότητας- τέλος εκδρομής.


Μη γελάτε … έτσι θα γίνει ! Εγκληματίες που ήταν να απελαθούν απο τη χώρα μας , και εγκληματίες στη χώρα τους …. αυτή είναι η τελευταία τους διέξοδος … αλλιώς τα κάτεργα ! Αυτοί είναι οι σύμμαχοι των κόκκινων και αυτός είναι ο τρόπος και η βίβλος τους !


ΠΗΓΗ ΑΝΑΔHΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:
http://xryshaygh.wordpress.com