Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΡΙΝ ΠΗΔΗΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...!!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ !!!



"Το να γνωρίσουμε καλύτερα τον πολιτισμό που φέρει ο αλλοδαπός συμπολίτης μας"...


ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ AFRO - ΛΑΘΡΟ - ΧΑΤΖή ,
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑΝοΛΑΓΝοΠΡΟΒάΤΙΔΙ...
ΕΙΧΕ ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ...ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΩΦΛΑΜΕ...!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ,ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ  ΦΑΓΑΤΕ  ΒΡΕ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...!!!

 
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ...ΔΕΝ ΦΟΒΟύ...ΕΣΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟύ...ΜΕΤΑ ΦόΒΟΥ κι άΛΛΟΥ ΜΑύΡΟΥ ΒΟΥΝΤΟύ ΘΕΟύ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΥΤΟύ , ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟύ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ...!!!
ΟΛΑ ΤάΣΚΙ(Α)ΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ...

ΣΤΗ ΣΤΕΡΙά ΔΕΝ ΖΕΙ ΤΟ ΨάΡΙ ΟΥΤΕ ΑΝΘόΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙά...
ΣΚίΖΕΙΣ ΤΟ ΓΑΤόΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ...!!!
ΑΧ! ΑΛΛάΧ ΑΛΛάΧ ΑΜάΡΤΗΣΑ...!!!ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΕΜΕΝάΔΕΣ όΞΩ ΑΠΟ ΤΟ μελλοντικό μας
αναμενόμενο τέμενος , ΓΙΑΤΙ ΑΚόΜΗ ΔΕΝ ΜΑς ΤόΧΤίΣΑΝΕ οι βρωμογκιαούρηδες...ταμάμ ;;;

Ευθυμήσαμε κι απόψε βρέ...!!!


Ποιόν πολιτισμό; Την βρωμιά, την πολυγαμία, την φασαρία, την βία , την μπούρκα ,την μάκα  και την μπίχλα, εσύ τα λες πολιτισμό;Γρήγορα το μπεταντίν και το ντετόλ για απολύμανση...γρήγορα !!!

Δεν μας χέζεις ρέ Νταλάρα εσύ ,η γυναίκα σου και το χελιδόνι σας ;;; 

Μέχρι και αγαπημένα γλυκά σκυλάκια στο φούρνο με πατάτες τρώνε τα "κακόμοιρα φιλεύσπλαχνα αλλοδαπά " ,που είναι για πολλές κλωτσιές ακόμη και για "λύπηση...!!!".
Εμείς,λένε, δεν θα πολεμήσουμε υπέρ της Ελλάδας σας,παιδιά της Ελλάδας,γιατί δεν μας το επιτρέπει η θρησκεία μας και επιπλέον δεν σας
γουστάρουμε κιόλας κι ας ζούμε εδώ και κάνουμε κι ό,τι  θέλουμε...!!!




Τί πιό όμορφο !!!;;;




Όταν όλοι αυτοί ,οι ξένοι καραγκιόζηδες,τρώγανε μπανάνες,και σάρκες ανθρώπων , ζώων και έντομων , ωμά κοκκινιστά,αρχικά, χωρίς φωτιά,καί με συνοδείες θρησκευτικών ψαλμωδιών και βουντού , ΕΜΕΙΣ τους δείχναμε τον αγνό και φωτεινό δρόμο πρός τον Πολιτισμό,για να γίνουν άνθρωποι...!!!!


Και τώρα ΕΣΥ ΩΡΕ ΠΙΚΡΟΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΧΕΣΕ να σε διοικούν και να σε διατάζουν αυτά τα αλλοδαπά κλωνοποιμένα σκουλικάκια,που υποκινούνται απο την
Παγκοσμιοποίηση,και τους Πολιτικούς,της νέας τάξης πραγμάτων;;;;


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ;;;
ΚΡΙΣΗ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ,ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ;;;


ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ
Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΕΛ ΛΑΣ,ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΕΞάΝΤΑ ΤΟΣΩΝ ΑΙΩΝΩΝ,ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ;;;!!!
ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ;;;
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΖΩΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΚΟΥΠί ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΒΡΕ ΜΑΖώΧΑ !!!


'Αν θέλω να γνωρίσω τον "πολιτισμό" του κάθε απολίτιστου γκά-γκάκου, μπορώ να πάω στην χώρα του. Δεν χρειάζεται να μου τον φέρετε εδώ. Καλύτερα να κάνετε μια εκπομπή να την βλέπουν οι μετανάστες για να γνωρίσουν τον δικό μας πολιτισμό μήπως και ξεβρωμίσουν αρχικά ή μάθουν να τρώνε με κανένα πιρούνι.


Άντε τώρα που θα μας κάνετε και μαθήματα...!!!


Έχετε καταλάβει ,Έλληνες, πόσοι είναι όλοι αυτοί; Έχετε καταλάβει πως ο κόσμος αντιδρά γιατί απλά είναι πάρα πολλοί και τρομοκρατούν το σύμπαν μόνο και μόνο από τον αριθμό τους;Όλοι τους μοιάζουν σαν κόπιες κλώνων...
Έχεις καταλάβει πως είναι αδύνατο οι γειτονιές μας να στεγάσουν τα δις του Πακιστάν, της Ινδίας, του Μπαγκλαντές και της Αφρικής; Έχεις καταλάβει πως η χώρα μας (και οποιαδήποτε χώρα) αδυνατεί να λύσει τα προβλήματα όλων αυτών των δις των εξαθλιωμένων;


Δεν μπορούμε να σώσουμε τον πλανήτη δυστυχώς. Διότι άλλα όντα
κινούν τα νήματα του κόσμου τούτου...


Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν κοιμισμένοι και προβληματικοί θα καθόντουσαν στην χώρα τους να παλέψουν για να την βελτιώσουν, όπως έκαναν όλοι οι λαοί μέσα στην σύγχρονη ιστορία. Δεν σηκώθηκαν να φύγουν. Αντιθέτως αυτοί σαν πολύ εύκολο το έχουν το φευγιό.Ο δικος σου ο δρόμος σ'εχει από χρόνια διαλέξει,ο δρόμος για Ελλάδα:επικίνδυνη λέξη...!!! 


Όσο για τον πόνο μερικών "φιλάνθρωπων και δή αυτοαποκαλούμενων πολιτισμένων έν τή κοινωνία ταύτη", προς τους λαθρομετανάστες,
ένα έχω να τους πω: Πως εσύ και κάτι σαν κι εσένα το μόνο που καταφέρνετε είναι να νομιμοποιείτε την σωματεμπορία, την εκμετάλλευση,το δουλεμπόριο,τα μικρόβια!!! Τα συγχαρητήρια μου!
'Εν τέλει όλοι οι λαθρό και μή μετανάστες ανά τον κόσμο, θα πρεπει να σεβαστούν την χώρα που διαμένουν. Η κάθε χώρα έχει νόμους που πρέπει να τηρούνται απο κάθε πολίτη. Οι μετανάστες δεν δύναται να τυγχάνουν διαφορετικής μέριμνας απο τους ιθαγενείς. 'Ολοι ειναι το ιδιο άνθρωποι, οπως εγώ λοιπον σεβομαι τους νομους της Αγγλιας ετσι και ο Αγγλος θελω να σεβαστει τους δικους μου. Αν για παραδειγμα ενας Τουρκος στην Αγγλια αρχισει να χτυπαει την γυναικα του στην μεση του δρομου θα τον μαγκωσει η αστυνομια και θα τον παει μεσα. Το οτι στην Τουρκια ολες οι γυναικες τιθονται κατω απο την εξουσια του ανδρος σε ολους τους βαθμους και ανεχονται να τις χτυπουν και το κρατος δεν επεμβαινει, δεν σημαινει οτι αν τον σταματησω εγω στην Ελλαδα και τον βαλω φυλακη , ειμαι ρατσιστης, ή φασιστας. Στην ιδια μου την χωρα ειμαι ,και ο κυριος αυτος αποφασισε για τον οποιοδήποτε λογο να διαμεινει και δεν τον αναγκασα ουτε εγω, ουτε καποιος αλλος Ελληνας τον τραβηξε να τον φερει εδω. Τα ηθη του μπορει να τα εφαρμοζει στην Τουρκια, εδω τα ηθη ειναι διαφορετικα.


Τελος, να σου θυμισω κρατος,και συμπαθούντες των αλλοδαπών,οτι οσο και να προσπαθεις να πεισεις την κοινη γνωμη για την γνωστη πλεον φραση που εχεις αντριστρέψει:Ελληνας γινεσαι - δεν γεννιεσαι, δεν γινετε. Ο Ελληνας γνωριζει πολυ καλα τι θα πει ιθαγενεια. Η λεξη ιθαγενεια ειναι Ομηρικη, και εχει 2 ριζες, το Υθυς και το γενος, που σημαινει κατευθειαν απο το γενος. Η Ιθαγενεια δεν δυναται να αποδοθει απο κανενα κρατος, μονο η υπηκοοτητα. Την ιθαγενεια η την εχεις η δεν την εχεις. Ο μονος που στην αποδιδει ειναι οι γονεις σου την ωρα που σε γεννουν, κανεις αλλος δεν εμπλεκεται σε αυτην την λεξη και εννοια σε ολη σου την ζωη. Για να εχει καποιος (και οχι να αποκτησει) την Ελληνικη ιθαγενεια θα πρεπει η μητερα που τον γεννησε να ειναι Ελληνιδα. Ο Αντρας μπορει να εχει τα περισσοτερα προνομια αλλα η γυναικα εχει το πιο σημαντικο απ'ολα. ΤΟ ΓέΝΟΣ.

'Επίσης ποτέ ο 'Ισοκράτης δεν εχει πει ο,τι 'Ελληνες ειναι οσοι μετέχουν της παιδείας της 'Ελληνικής.
Μου κάνει εντύπωση που ακουω τα ανάποδα ,απο τα  λεχθέντα μερικών 'Ελλήνων. ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ...ΦΑΣΙΣΤΑΣ...;;;...ΑΓΑΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΡΒΑΡΙΖΟΥΝ ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ - ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ- γιατί ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ...!!!;;;
ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΛΗΜΜΑΤΟΣ-ΛΕΞΗΣ "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ",ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ "ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ" ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ...!!!
ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ
ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΡΕ ΧΑΜΕΝΑ...!!!
'Ο,τι νά ' ναι λένε τα χαμένα...'Αστους να λένε...!!!
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ-ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ-

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ
ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΩ ΚΙ ΕΓΩ;;;ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ,ΑΠΑΝΤΟΥΝ,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;
ΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ
ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;;;ΜΙΛΑΩ -ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ-ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ-ΚΟΥΚΑΚΙ.
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΚΑΚΙ-ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ-.
ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ,ΞΑΜΟΛΥΣΕΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΓΙΑ
ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ Τ'ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ;;;ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;;;;
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ
ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ...!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΟΡΑΜΑ ...!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!!
ΣΕ ΕΧΩ  ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΛΟΓΙΚΑ...!!!
ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ* ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ* ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ
ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙΓΕΣΑΙ...!!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ-ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΗΚΕΣ-ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΣΑΝ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ...!!!
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΙΝΟΥΝ "ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΛΛΟΙ" ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ,
"ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΠΟΧΩΝ" ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ...!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ...!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ *ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ* ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΨΗΦΟ...!!!
ΤΡΑΒΑΤΕ ΩΡΕ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ !!!


Πάρτε το χαμπάρι ό,τι είμαστε ανεπιθύμητοι μέσα στην ίδια μας την πατρίδα !!


ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!


ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ,ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ !!!


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ;;;

 
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ;;;ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΑΝ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ,ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΧΛΩΜΟΠΡΟΣΩΠΟΙ,ΑΠΟΙΚΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;;;;Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ,ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.


ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΟΜΟΙΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΔΙΟΛΟΥ.
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ  ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΔΩ ,ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ, ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ,ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΤΑ 'ΔΩ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ !!ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ .ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ !!


Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΗ ΡΑΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ;;;


ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΡΟΥΜΕΛΗ...ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ !!!!


ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΡΑΜΟΥΣΛίΜ  ΧΑΤΖή???όξω πούτη απ΄την παράγκα μας ...!!!


ΑΥΤό το τελευταίο που διάβασα με ΦΡίΚΑΡΕ ΕΝΤΕΛώς ΛέΜΕΕΕΕ...!!!


Όλες οι κομματικές παρατάξεις της Νομικής έβαλαν υπογραφή για 'φιλοξενία' των λαθρό, στους χώρους της Νομικής οπως λέει κ ο συντονιστής τους δείχνοντας το χαρτί με τις υπογραφές..


Αλήθεια,ποιος σας έχει δώσει αυτο το δικαίωμα ανέκαθεν;
Αγαπητά κομματόσκυλα,του μπαμπά σας ειναι το Πανεπιστήμιο;
ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ,
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ , ΚΑΙ  ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΑΣ, έστω καί γιά ένα διάλειμμα  για πατατάκια άνευ σκύλου...!!!
Μιλκισμένα  ΠΑΡΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΜΕ  ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΑΚΙΑ !!!
ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ !!!!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΧΑΜΕΝΑ ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΜΕΓΑΛΗ ...ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ...  ΜίΛΚΑ ΒΡΕ !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου