Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

                                         
 Rotting Christ and Diamanda Galas-ORdeRs From The DeaD
...(OUR DEAD)...    


Μία από τις πιο θλιβερές επετείους της νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας είναι αυτή της κατάρρευσης του μικρασιατικού μετώπου που οδήγησε στην στρατιωτική ήττα και συντριβή αλλά και τον ξεριζωμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από την μικρασιατική γη. Τα ιστορικά γεγονότα αυτά του Αυγούστου – Σεπτεμβρίου του 1922 έχουν καταγραφεί στο σύνολό τους με τον τίτλο « Μικρασιατική καταστροφή ». Η ήττα του 1922 μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του 1453 και να θεωρηθεί ως μεγαλυτέρα γιατί μ’ αυτήν ξεριζώθηκε η από χιλιάδων ετών ελληνική παρουσία στην Ιωνική γη.  Παρ’ όλο που η επέτειος της μικρασιατικής καταστροφής δεν εορτάζεται επισήμως από τις ελληνικές αρχές αυτή έχει περάσει και έχει εντυπωθεί στο φυλετικό ασυνείδητο μέσω μιας κορυφαίας σκηνής του δράματος όπως είναι αυτή της σφαγής και της πυρπόλησης της Σμύρνης. Οι τραγικές σκηνές από τη Σμύρνη του ’22 μπορούν και συγκινούν εβδομήντα οκτώ χρόνια μετά. Ήταν πρωί του Σαββάτου, 27 Αυγούστου, που οι πρώτοι έφιπποι Τσέτες ( άτακτοι βάρβαροι αιμοδιψείς τούρκοι πολεμισταί ) μπήκαν στη Σμύρνη. Την διοίκηση της πόλης ανέλαβε ο γνωστός ως « χασάπης της Σμύρνης » Νουρεντίν.
Από το ίδιο βράδυ άρχισαν να γίνονται λεηλασίες και φόνοι. Την επόμενη μέρα και ενώ άρχισαν να καταφθάνουν στην πόλη τούρκικες τακτικές δυνάμεις οι σφαγές και οι λεηλασίες άρχισαν να συστηματοποιούνται στις Ελληνικές και στην Αρμένικη συνοικία. Τα πλοία που ευρίσκοντο κοντά στην προκυμαία δεν εδέχοντο πρόσφυγες. Οι Σμυρνιοί, άλλοι μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και άλλοι σπεύδουν να βρουν προστασία σε νεκροταφεία και εκκλησίες. Ηρωική μορφή στην τραγωδία της Σμύρνης στάθηκε ο Μητροπολίτης της Χρυσόστομος.
Ο Χρυσόστομος γεννήθηκε στη σκλαβωμένη Ιωνία και ανέλαβε την πρώτη μητροπολιτική του έδρα στη Δράμα την εποχή που η βουλγαρική προπαγάνδα οργίαζε και οι Βούλγαροι κομιτατζήδες με την εγκληματική τους δράση προσπαθούσαν να εκβουλγαρίσουν την ελληνική Μακεδονία. Το 1911 ο Χρυσόστομος ανέλαβε Μητροπολίτης στη Σμύρνη ξεκινώντας έναν τιτάνιο αγώνα για τη θεμελίωση της Μεγάλης Ιδέας. Όταν οι Τούρκοι εισήλθαν στη Σμύρνη ο Χρυσόστομος παρέμενε σ’ αυτήν, αρνούμενος να φύγει μαζί με τις άλλες ελληνικές Αρχές. Ακόμα και μετά την είσοδο των Τούρκων ο Ιεράρχης αρνήθηκε τη μεσολάβηση ξένων διπλωματών που προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν να φύγει. Παρέμεινε μόνος όρθιος Ιωνικός στύλος, η μόνη ελληνική Αρχή στην πόλη που κατεκλίζετο από τους βαρβάρους του Κεμάλ. Στις 27 Αυγούστου το βράδυ κλήθηκε ο Χρυσόστομος να παρουσιαστεί στον Τούρκο φρούραρχο Νουρεντίν μαζί με δύο δημογέροντες. Μόλις τον είδε, του είπε : « Εσύ είσαι ο παπάς που βρίζεις τους Τούρκους; Γουρούνι, θα δεις τι τιμωρία σου ετοιμάζω. Εσύ κι οι Έλληνές σου είστε λαός χαμάληδων και χαμάληδες θα σε δικάσουν ». Έτσι κι έγινε. Σε μια από τις αίθουσες του δικαστηρίου είχαν συγκεντρωθεί άνθρωποι του υποκόσμου, χαμάληδες και τουρκικά κακοποιά στοιχεία προκειμένου να τον δικάσουν. Μόλις εμφανίστηκε αγέρωχος ο Ιεράρχης, αυτοί άρχισαν να τον προπηλακίζουν, να του τραβούν τα γένια και τα ράσα και να τον φτύνουν. Ενστικτωδώς οι Σμυρνιοί δημογέροντες προσπάθησαν να προστατεύσουν τον Ιεράρχη τους, αλλά οι Τούρκοι τους έδεσαν προκειμένου να δουν το μαρτύριο και τον εξευτελισμό του θρησκευτικού τους ηγέτη. Το λαϊκό δικαστήριο των εγκληματιών έβγαλε την απόφασή του που ήταν : « Να σταυρωθεί … να σταυρωθεί όπως ο Χριστός τους ». Ο Νουρεντίν διέταξε τον έφεδρο Λοχαγό του τουρκικού στρατού Ρουστέν Μπέη Βάσιτς να εκτελέσει την απόφαση του λαϊκού δικαστηρίου. Ο Βάσιτς κατεβαίνοντας τα σκαλιά του Διοικητηρίου μαζί με τους τρεις μελοθάνατους, τον Χρυσόστομο και τους δημογέροντες, δεν προλαβαίνει να βγει στο προαύλιο γιατί ξεπροβάλλει φρενιασμένος ο Νουρεντίν στο κεφαλόσκαλο και τραβώντας το περίστροφό του πυροβολεί τον Χρυσόστομο. Ήταν τέτοια η λύσσα του που το χέρι του έτρεμε από την οργή και αντί να πλήξει τον Χρυσόστομο τραυμάτισε θανάσιμα τον δημογέροντα Κλιμάνογλου. Με τον πυροβολισμό και την έξοδο του Χρυσοστόμου στο προαύλιο το πλήθος ορμά. Ο βαρβαρικός τουρκικός όχλος με πέτρες και ξύλα χτυπούν τον Χρυσόστομο. Τον κτυπούν ανελέητα, του ξεριζώνουν τα γένια κι ένας τούρκος χαμάλης του βγάζει με το μαχαίρι του το ένα μάτι. Ο Χρυσόστομος αιμόφυρτος, σιωπηρός, περήφανος, χωρίς να ικετεύει και να λυγίζει στον εχθρό, σέρνεται από το πλήθος και αφήνει την τελευταία του πνοή αναφωνώντας : « Θεέ μου ! ». Ο Βάσιτς έπρεπε όμως να εκτελέσει τη διαταγή που πήρε. Έτσι λοιπόν κρέμασε το άψυχο σώμα, ένα κουφάρι κυριολεκτικά από καταξεσκισμένες σάρκες, στην περιοχή του Τρικιλίκ, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Σμύρνης.
Με τον θάνατο του Χρυσοστόμου ο Νουρεντίν έδωσε το σύνθημα στον όχλο, στους άτακτους Τούρκους και τον τακτικό στρατό γι’ αυτό που θα ακολουθούσε τις επόμενες ημέρες, με αποκορύφωμα την εφαρμογή του σχεδίου του που ήταν ο εμπρησμός της Ελληνικής και Αρμενικής συνοικίας. Η πυρκαϊά που τέθηκε βάσει οργανωμένου σχεδίου σάρωσε όλη την πόλη αφήνοντας άθικτη την εβραϊκή και την τουρκική συνοικία, και επεκτάθηκε σε πλάτος δύο μιλίων. Οι Έλληνες μοναδική σωτηρία είχαν πλέον την θάλασσα. Σκηνές φρίκης εκτυλίχθηκαν τις ημέρες που εμαίνετο η πυρκαϊά, ενώ η προκυμαία είχε γεμίσει από πτώματα.

"Από την 11η νυκτερινή της Κυριακής 28ης Αυγούστου (σημ.: 1922, παλαιό ημερολόγιο) και ύστερα κανένα ελληνικό και αρμενικό σπίτι δεν έμεινε άθικτο, θύρες έσπαζαν, παράθυρα παρεβιάζοντο, γυναίκες ατιμάζονταν, άνδρες και παιδιά λογχίζονταν, αποκεφαλίζονταν, στραγγαλίζονταν, ως κουρέλια ξεσχίζονταν. Τούρκοι αξιωματικοί κατευθύνουν το πλιάτσικο των στρατιωτών. Συναντήσαμε πολλούς να μεταφέρουν κλοπιμαία με κάθε μέσο. Οι σφαγές παίρνουν διαστάσεις. Τα πτώματα άλλοτε ακέφαλα και άλλοτε ακρωτηριασμένα παραμένουν άταφα και αναδίδουν φοβερή δυσοσμία".
NEW YORK TIMES, 18-9-1922

Ήταν πρωί του Σαββάτου, 27 Αυγούστου, που οι πρώτοι έφιπποι Τσέτες (άτακτοι βάρβαροι αιμοδιψείς Τούρκοι πολεμιστές) μπήκαν στη Σμύρνη. Την διοίκηση της πόλης ανέλαβε ο γνωστός ως «χασάπης της Σμύρνης» Νουρεντίν. Από το ίδιο βράδυ άρχισαν να γίνονται λεηλασίες και φόνοι. Την επομένη ημέρα και ενώ άρχισαν να καταφθάνουν στην πόλη τουρκικές τακτικές δυνάμεις οι σφαγές και οι λεηλασίες άρχισαν να συστηματοποιούνται στις Ελληνικές και στην Αρμενική συνοικία. Οι Σμυρνιοί, άλλοι μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και άλλοι σπεύδουν να βρουν προστασία σε νεκροταφεία και εκκλησίες.

Ηρωική μορφή στάθηκε ο Μητροπολίτης της Χρυσόστομος.
Το λαϊκό δικαστήριο των εγκληματιών έβγαλε την απόφαση που ήταν: «Να σταυρωθεί… Να σταυρωθεί όπως ο Χριστός τους». Ο Νουρεντίν διέταξε τον έφεδρο Λοχαγό του τουρκικού στρατού Ρουστέν Μπέη Βάσιτς να εκτελέσει την απόφαση του λαϊκού δικαστηρίου.
Με την έξοδο του Χρυσοστόμου στο προαύλιο το πλήθος ορμα. Ο βαρβαρικός τουρκικός όχλος με πέτρες και ξύλα χτυπούν τον Χρυσόστομο. Τον χτυπούν ανελέητα, του ξεριζώνουν τα γένια κι ένας τούρκος χαμάλης του βγάζει με το μαχαίρι το ένα μάτι και του έκοψαν τα αυτιά και την μύτη.. Ο Χρυσόστομος αιμόφυρτος, σιωπηρός, περήφανος, χωρίς να ικετεύει και να λυγίζει στον εχθρό, σέρνεται από το πλήθος και αφήνει την τελευταία του πνοή αναφωνώντας: «Θεέ μου!». Ο Βάσιτς έπρεπε όμως να εκτελέσει την διαταγή που πήρε. Έτσι λοιπόν κρέμασε το άψυχο σώμα, ένα κουφάρι κυριολεκτικά από καταξεσκισμένες σάρκες, στην περιοχή του Τρικιλίκ, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Σμύρνης.>>>

Με τον θάνατο του Χρυσοστόμου ο Νουρεντίν έδωσε το σύνθημα στον όχλο, στους άτακτους Τούρκους και τον τακτικό στρατό γι΄ αυτό που θα ακολουθούσε τις επόμενες ημέρες, με αποκορύφωμα την εφαρμογή του σχεδίου του που ήταν ο εμπρησμός της Ελληνικής και Αρμενικής συνοικίας. Η πυρκαγιά που τέθηκε βάσει οργανωμένου σχεδίου σάρωσε όλη την πόλη αφήνοντας άθικτη την εβραϊκή και την τουρκική συνοικία, και επεκτάθηκε σε πλάτος δύο μιλίων. Οι Έλληνες μοναδική σωτηρία είχαν πλέον την θάλασσα. Σκηνές φρίκης εκτυλίχθηκαν τις ημέρες που εμαίνετο η πυρκαγιά, ενώ η προκυμαία είχε γεμίσει από πτώματα.Σε όλη την ευρύτερη παραλιακή ζώνη της Σμύρνης από το Κοκάργιαλι έως το Κορδελιό και σε μήκος 30 χιλιομέτρων οι Τούρκοι επιδόθηκαν σε γενική σφαγή των Ελλήνων κατοίκων και προσφύγων. Ολόκληρες οικογένειες εκτελούντο εν ψυχρώ. Η καταστροφή είχε ολοκληρωθεί. Επισήμως κανένα από τα αγκυροβολημένα πλοία των Συμμάχων δεν βοήθησε τους Έλληνες. Ο διεθνής τύπος υποβάθμισε το γεγονός της καταστροφής και τις φρικαλεότητες των Τούρκων. Οι ξένοι έδειξαν μια κατ΄ ουσίαν εχθρική στάση σε σημείο που να λένε ότι… «Οι Έλληνες πυρπόλησαν την Σμύρνη»!


πηγή αναδημοσίευσης :
ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ( 3 άρθρα αφιερωμένα τιμητικά στην καταστροφή της Σμύρνης)

SMYRNH

Ύστερα,  ξέσπασε η φωτιά. Συντέλεια του κόσμου. Έφευγαν οι πρόσφυγες άλλος στη θάλασσα, άλλος σε καΐκι να φθάσουν τα ευρωπαϊκά καράβια που κοιτούσαν… Γέμισε η θάλασσα κορμιά κι ο ουρανός φλόγες.

Βόρειος φυσούσε άνεμος στην προκυμαία του λιμανιού. Η Σμύρνη, λουσμένη σε φως καλοκαιρινό, απολάμβανε την αυγουστιάτικη λιακάδα που έκανε τα περικαλλή στολίδια της, τ’ αρχοντικά και τα μικρά κονάκια, τις αγορές, τα ζαχαροπλαστεία και τους κήπους της, τα γιασεμιά και τις πασχαλιές της να λάμπουν ακόμα πιο λαμπρά, πιο επιβλητικά όμορφα, χαϊδεμένα από το φως κι από τη θάλασσα του Αιγαίου. Και κάτω χαμηλά, το πλήθος της πολύβουη μεγαλούπολης της Μικρασίας συνωστιζόταν στους δρόμους, τις προβλήτες και τους περιπάτους, ένα πλήθος πολύχρωμο, αταίριαστο όσο και θορυβώδες.
Αν όμως κοίταζε κανείς καλύτερα, θα το ‘βλεπε πως τούτο το σπρώξιμο και πάτημα ανθρώπων, κάρων και ζωντανών, δεν ήταν ούτε για τη γιορτή της Παναγιάς ούτε για κάποιο άλλο πανηγύρι των Ελλήνων. Σαν κοίταζε κανείς καλύτερα θα ‘βλεπε τ’ απελπισμένα βλέμματα των γυναικών και των μωρών τα κλάματα, τα σφαλιστά παράθυρα στα σπίτια, κι όλον αυτόν τον κόσμο που μαζεύονταν στα καφενεία και τις εκκλησίες της πόλης, κι όλο μιλούσαν βιαστικά, χειρονομώντας. Ανάμεσά τους κι ο Ισμαήλ. Ήταν αυτός από τους Τούρκους που αιώνες τώρα είχαν στη δούλεψη τους οι Έλληνες μεγαλέμποροι κι εφοπλιστές της πόλης, οι κτηματίες της ευλογημένης γης της Ιωνίας.
Από μέρες τώρα έφταναν οι φήμες στη Σμύρνη για την κατάρρευση του μετώπου που είχανε κάμει οι ελληνικές δυνάμεις στην περιοχή του Αφιόν. Οι άλλοι Τούρκοι φίλοι του ύψωναν τώρα τη φωνή και συζητούσαν ανοιχτά αναμεταξύ τους για τον Κεμάλ που ένωσε με τη γροθιά και με το σίδερο εχθρούς και φίλους κι απ’ της Ανατολίας το βάθος έδειξε το Αιγαίο, για τους ματοβαμμένους Τσέτες και την Γκιαούρ Ισμίρ. «Το γάλα που βύζαξαν να βγει απ’ τα ρουθούνια τους», τσίριξε προσπερνώντας το ανθρωπομάνι.
«Χαιρόταν η ψυχή του που μάθαινε πως έχασαν οι Έλληνες τη μια ή την άλλη μάχη» Χαιρόταν η ψυχή του που μάθαινε πως έχασαν οι Έλληνες τη μια ή την άλλη μάχη. Άκουγε για τους αιχμαλώτους, άντρες, γυναίκες και παιδιά, για τις σφαγές και ατιμώσεις και η καρδιά του αναγάλλιαζε. Έβλεπε τα καραβάνια των προσφύγων με τα κάρα χάρβαλα λασπωμένα, φορτωμένα μπαούλα και κοφίνια με τους πιο απίθανους θησαυρούς: υφάσματα βελουδένια, χρυσοκέντητα, ασημικά, τζοβαϊρικά και μπουκαλάκια άρωμα και κασελάκια σκαλιστά με ελεφαντόδοντο και φίλντισι κι ένα σωρό λιχουδιές που ο νους του ανθρώπου δεν τις βάζει. Μα πιο πολύ εικόνες κι ευαγγέλια χρυσά κι ασημένια, στολισμένα με ρουμπίνια και μαργαριτάρια, και τάματα χρυσαφικά. Κι όλοι αυτοί να φεύγουνε βιαστικά στο άκουσμα του Τούρκου, μέσα σε πανικό και βία, αφήνοντας πίσω σπίτια κι εργαστήρια, χωράφια και μπαξέδες όλα γεμάτα μεπλούτο κι ομορφιά περίσσια.
Δεν του βαστούσε όμως ούτε έτσι η χαρά του. Στην πλατεία Κονάκ κυμάτιζε ακόμη η Σημαία των Ελλήνων. Κι ύστερα, έρχονταν και κάτι άλλες ειδήσεις, απρόσμενες αυτές, που του σουβλίζανε την καρδιά και το μυαλό του. Στην κοιλάδα του Αλί Βεράν, 16 λειψά τάγματα Ελλήνων τα βαλαν, λέει, όλο το μεσημέρι της 17 Αυγούστου με 60 τουρκικά, 16 ίλες ιππικού και 23 πυροβολαρχίες που κατέβαιναν κατ’ επάνω τους απ’ τα υψώματα, με κεφαλή τον ίδιο τον Κεμάλ. Οι Έλληνες χάσανε βέβαια. Ήταν κι ο αρχηγός τους Χατζηανέστης μακριά 400 χιλιόμετρα απ’ το μέτωπο, να δίνει διαταγές από τη Σμύρνη, μα η σάλπιγγα στο Αλί Βεράν ως το τέλος, του είπαν, πως φώναζε «Προχωρείτε! Προχωρείτε!». «Αλλάχ! Αλλάχ!», ανέκραξε. «Να μπεί ο Κεμάλ στη Σμύρνη, να πιάσουν με τον Νουρεντίν Πασά που τρέχει η μουστάκα του αίμα, να μην αφήσουνε ρουθούνι Ελληνικό! Ψυχή μου!».
Κι όταν αργότερα φάνηκαν οι πρώτοι Έλληνες στρατιώτες του μετώπου, κιτρινωποί, σερνάμενοι, άυπνοι και νηστικοί στους δρόμους, ο Ισμαήλ ευφράνθηκε. Με το κεφάλι κάτω οι πιο πολλοί, τα δάκρυα να τρέχουν σαν παιδιά, σήκωναν το κεφάλι μόνο σαν φτάναν στο Κονάκ: «Προδότες!», έκραζαν και προχωρούσαν. Κι άλλοι, με την κεφαλή στητή κι ας είχανε τα ρούχα του σχισμένα, με τα πόδια τους γυμνά και μ’ ανοιχτές πληγές.

«Εμείς δε νικηθήκαμε ποτέ!», απαντούσαν, κι ήταν ο πόνος τους αυτών σαν πιο βαθύς και πιο βαρύς, πιο μαύρος κι απ’ το στρατί το μαύρο που τους γύρισε από βουνά και πεδιάδες πίσω στη Σμύρνη απ’ τον Σαγγάριο: «βήμα προς βήμα σύμπτυξη», το είπαν.

Μόνος του φόβος πια του Ισμαήλ, τα καράβια των συμμάχων των Ελλήνων πουαραγμένα στ’ ανοιχτά της Σμύρνης «έτσι και πουν πως βομβαρδίζουν τονΚεμάλ!… Αλλάχ!…» κι απόστρεψε τη σκέψη. Ευλογημένο τ’ όνομά του! Έστριψε το λιθόστρωτο σοκάκι για ν’ αποφύγει πια την κίνηση του λιμανιού, τον κόσμο.

«Όσο γινόταν φανερό πως ο Ελληνικός Στρατός θα έχανε τον πόλεμο, πλήθαιναν μες τους δρόμους εβραίοι και Λεβαντίνοι με περιβραχιόνια, να φαίνεται ότι δεν είναι Έλληνες»

Όσο γινόταν φανερό πως ο Ελληνικός Στρατός θα έχανε τον πόλεμο, πλήθαιναν μες τους δρόμους εβραίοι και Λεβαντίνοι με περιβραχιόνια, να φαίνεται ότι δεν είναι Έλληνες – «λες και δε φαίνονται απ’ τα μούτρα τους», σκέφθηκε δυνατά -, και κάνουνε παζάρι με τους απελπισμένους: ένα διαμαντένιο μονόπετρο σαν τους καρπούς του Αϊβαλί, σου λέει, για ένα χαρτί ευρωπαϊκό για τα νησιά, για την Αθήνα… Τους μπάρκαραν ύστερα σε κάτι βάρκες σάπιες, χάνονταν τούτοι μες στο πέλαγος και τρέχαν ύστερα αυτοί κοράκια για νασυλλέξουνε το βιός τους.
Πρωί, 27 Αυγούστου του 1922 ήταν, εκεί κατά τις 11, όταν, ουρανομήκης, γοερή, ακούγεται η φωνή: «Οι Τσέτες, έρχονται οι Τσέτες!». Σπίτια ανοίγουν, άλλα σφαλίζουν πόρτες, τρέχουν τα γυναικόπαιδα στους δρόμους να σωθούν κατά τη θάλασσα, γέροι ανήμποροι, φτωχοί και πλούσιοι που πίστευαν πως πάλι θα γίνονταν όλα όπως πριν και θα μάζευαν όπου νάναι τη σταφίδα. Μα όχι. Τούρκος κι Έλληνας αδέλφια, δε γινόταν. Κι άρχισε η σφαγή. Τσέτες και «τακτικοί» ρίχνουνε στο ψαχνό, παίρνουν κεφάλια, ατιμάζουνε κόρες, λογχίζουν βρέφη στον αέρα για παιχνίδι, ιερείς κατακρεουργούν και σέρνουν μες τους δρόμους. Ποτάμι έγινε το αίμα των Ελλήνων, και ο Θεός τους λέει απέστρεψε το βλέμμα απ’ το Γένος τους, κι η Δίκη του έπεφτε βαριά επίδικαίων και αδίκων.
Και ο Ποιμένας ο Καλός, αυτός που «την ψυχήν αυτού τίθισιν υπέρ των προβάτων», να τρέχει τη μέρα αυτή τη μαύρη απ’ το διακονικό του στο λιμάνι και να προσεύχεται, να κρύβει, να εμψυχώνει, και πάλι στο διακονικό, και πάλι πίσω στο λιμάνι. Του παν πολλοί πως έπρεπε να φύγει παρέα με τους καλαμαράδες. Εκείνος όμως, του Έθνους και του Χριστού ο άνθρωπος δεν έχασε την πίστη του στη θέση, στο σκοπό του. «Ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας, το Ελληνικόν Κράτος αλλά και σύμπαν το Ελληνικόν Έθνος καταβαίνει πλέον εις τον Άδην», γράφει στο Βενιζέλο.
Τ’ άλλο πρωί, ημέρα των Ελλήνων Κυριακή, όχλος ποτάμι τον ξεκούνησε απ’ την άκρη του. Είχανε πάει, του είπαν, τον άπιστο παπά στο Φρουραρχείο. Βράδυ τον πήρανε εχθές που έψελνε τον Εσπερινό στην Αγία Φωτεινή. Ήταν εκεί τριγύρω μαζεμένοι Τούρκοι κι εβραίοι, Τάταροι, μογγόλοι, κάθε καρυδιάς καρύδι απ’ τις παλιές εθνότητες της Σοβιετίας, και συνωστίζονταν να δουν, ν’ ακούσουν, ν’ απαιτήσουν, γυναίκες κι άντρες με τις τσέπες τους γεμάτες πέτρες και λεπίδες, πιστόλια και φυσίγγια και μερικά εγγλέζικα σελίνια.
Στεκόταν στο μπαλκόνι ο Χρυσόστομος της Σμύρνης με τ’ ασημιά του άμφια ακόμη φορεμένα, και δίπλα του ο Νουρεντίν. «Σας παραδίδω το χιρσίζντομουζ (το κλεφτογούρουνο)», τους είπε κι έκλεισε πίσω του την πόρτα. «Στα χέρια του Θεού άφησε ο Παππάς το πνεύμα, σ’ ένα ταξίδι μακρινό, προγονικό, κάποιον Παράδεισο ή Αχερουσία.»
Είδανε τότε αυτοί τον Ιεράρχη, λεβέντη, μειλίχιο, χλωμό απ’ τη νηστεία και τον κόπο να τους κοιτάζει, να κοιτάζει. Τον σύρανε κάτω απ’ τα σκαλιά, τον πήγαν στον μπαρμπέρη, του ξεριζώνουνε μαλλιά και γένια, όπου πιάσει και μπορεί καθένας. Βγήκανε απ’ τα μαγαζιά καθώς τον επόμπευαν στην τούρκικη και την εβραϊκή μεριά και αλυσίδες να του κόβουνε τις σάρκες του κομμάτια. «Γουρούνι! Γιε γουρουνιών!», φωνάζουν. Ήξερε εκείνος από πόνο από τον πόλεμο στα Μακεδονικά βουνά, τα χρόνια του Αγώνα. «Κύριε! Κύριε!» πρόφερε. Είχανε γίνει σάρκες, άμφια κι αίματα. Ένα κομμάτι σάρκα ακόμη!
Απλώνει ο Ισμαήλ για να το κόψει, όταν σουρίζει στον αέρα ξιφολόγχη ενός βρώμικου κουρελή αξιωματικού του ένδοξου Ελληνικού Στρατού που τώρα έφευγε κυνηγημένος απ’ τον Τούρκο κι απ’ των δικών πολιτικών τις έριδες. Χαράζει έναν μογγόλο, δέκα, να προστατέψει το σώμα του Δεσπότη. Ύστερα χάθηκε, κομμάτια μες τα χέρια τους. Στα χέρια του Θεού άφησε ο παππάς το πνεύμα, σ’ ένα ταξίδι μακρινό, προγονικό, κάποιον Παράδεισο ή Αχερουσία. Όλοι τους πήραν κι’ από κάτι να το δείχνουν πως ξέκαμαν, τον μισητό παπά και να μαζεύουνε μπαξίσια απ’ του Κεμάλ τους τακτικούς, στους μαχαλάδες, και στο λιμάνι από ευρωπαίους ναυτικούς. «Του άξιζε», είπε ο γάλλοςναύαρχος. Μα μήπως ήξερε κι αυτός το βάρος μιας θυσίας τέτοιας;
Ύστερα, 30 του Αυγούστου ξέσπασε η φωτιά. Συντέλεια του κόσμου. Έφευγαν οι πρόσφυγες άλλος στη θάλασσα, άλλος σε καΐκι να φθάσουν τα ευρωπαϊκά καράβια που κοιτούσαν. Κι αυτοί τους κοίταζαν, έτσι απλά, κι άλλοι χτυπούσαν με δύναμη τα χέρια τους, τα λιώνανε, να μην πιαστούν απ’ το καράβι, να χαθούν. Γέμισε η θάλασσα κορμιά κι ο ουρανός φλόγες.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

...28/06/2001...ΦΙΛΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗς NASA ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΝΗΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗς...

                                       
                                          
ΑΥΤό  ΤΟ  ΒίΝΤΕΟ  ΑΠΟΤΕΛείΤαι  ΑΠο  (14)   ΣυΝέΧΕΙΕς...
 
 
 
 


ΓΙαΤί   ΠΡαΓΜαΤοΠΟΙήΘηΚε   Η   ΜΥΘΩΔΙΑ... 
ΟΜΙΛΙΑ   ΤΟΥ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΤΟΥΛΑΤΟΥ...
 
 
 
 
 
 
*Σημ: Η Μυθωδία (=Ωδή προς το Δία) έλαβε χώρα στις 28/06/2001 στο χώρο του Ναού του Ολυμπίου Διός και μεταδιδόταν και στον Άρη μέσω του διαστημοπλοίου της NASA
 (Mars Odysssey) που βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τον κόκκινο πλανήτη.
*Βρήκα ένα  βίντεο με τους στίχους που καλούν τον Ολύμπιο Δία και τη Μάνα Αυτού...

*Δεν βρήκα στο διαδίκτυο κάποια περιγραφή για το αδιαπέραστο ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ δαχτυλίδι 
που ονομάζει η NASA , 
RING PASS NOT  και στο οποίο αναφέρεται ο Παναγιώτης...

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

...Καί στο Δημοτικό μας Τραγούδι βρίσκουμε Γυναίκες που Πολεμάνε...Να μερικά αποσπάσματα που βρήκα καί σίγουρα δεν είναι αμαζόνες,αλλά μοιάζουν...!!!

ΤΗΣ ΛΕΝΩΣ ΤΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ
(1804)
Όλες οι καπετάνισσες από το Κακοσούλι
όλες την Άρτα πέρασαν, 'ς τα Γιάννινα τοις πάνε,
σκλαβώθηκαν οι αρφανές, σκλαβώθηκαν οι μαύρες,
κ’ η Λένω δεν επέρασε, δεν την επήραν σκλάβα.
Μόν πήρε δίπλα τα βουνά, δίπλα τα κορφοβούνια,
σέρνει τουφέκι σισανέ κ' εγγλέζικα κουμπούρια,
έχει και ‘ς τη μεσούλα της σπαθί μαλαματένιο.
Πέντε Τούρκοι την κυνηγούν, πέντε τζοχανταραίοι.
Τούρκοι, για μην παιδεύεστε, μην έρχεστε σιμά μου,
σέρνω φουσέκια 'ς την ποδιά και βόλια 'ς τοις μπαλάσκες
-Κόρη, για ρίξε τάρματα, γλίτωσε τη ζωή σου.
-Τι λέτε, μωρ' παλιότουρκοι και σεις παλιοζαγάρια;
Εγώ είμαι η Λένω Μπότσαρη, η αδελφή του Γιάννη,
και ζωντανή δεν πιάνουμαι εις των Τουρκών τα χέρια".


ΤΗΣ ΔΕΣΠΩΣ
(25 Δεκεμβρίου 1803)
Αχός βαρύς ακούεται, πολλά τουφέκια πέφτουν.
Μήνα σε γάμο ρήχνονται, μήνα σε χαροκόπι;
Ουδέ σε γάμο ρήχνονται ουδέ σε χαροκόπι,
η Δέσπω κάνει πόλεμο με νύφες και μ' αγγόνια .
Αρβανιτιά την πλάκωσε 'ς του Δημουλά τον πύργο.
Γιώργαινα, ρίξε τάρματα, δεν είν' εδώ το Σούλι.
Εδώ είσαι σκλάβα του πασά, σκλάβα των Αρβανίτων.
-Το Σούλι κι' αν προσκύνησε, κι’ αν τούρκεψε νη Κιάφα.
Η Δέσπω αφέντες Λιάπηδες δεν έκαμε, δεν κάνει»
Δαυλί 'ς το χέρι νάρπαξε, κόρες και νύφες κράζει.
«Σκλάβες Τούρκων μη ζήσομε, παιδιά μ', μαζί μου ελάτε».
Και τα φυσέκια ανάψανε, κι' όλοι φωτιά γενήκαν.




Και ένα απόσπασμα από τραγούδι για τη μάχη του Δυρού
Κ' εκείνος ως πολέμαρχος
εσύναξ' όλα τα χωριά,
γράφει και στέλνει ς' τ’ Αρμυρό,
κ' έδραμε κατά το Δυρό.
Βλέπει γυναίκες να χερούν
και τα δρεπάνια να κρατούν,
τους Αραπάδες να χτυπούν.
"Εύγε σας, μεταεύγε σας,
γυναίκες, άνδρες γίνετε,
σαν ανδρειωμένες μάχεστε,
σαν Αμαζόνες κρούετε".



ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΑΥΓΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΣΙΣΑΚΙΑ (ΟΥΡΑ)...!!!...ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Νο 7...

Μόνο αηδία προκαλεί η αποκάλυψη για μια συνήθεια των Κινέζων σέφ στην κουζίνα. Βράζουν αυγά σε ούρα μικρών παιδιών και τα προσφέρουν ως σπεσιαλιτέ. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η εν λόγω συνταγή διενεργεί ως φάρμακο εναντίον των πυρετών και της υπνηλίας. Η πιο πάνω συνταγή συναντάται στην πόλη...Dongyang, στην επαρχία Zhejiang στην Ανατολική Κίνα. Όπως δημοσιεύθηκε, τα αυγά βράζονται μέσα σε ούρα που συλλέγονται από μικρά παιδιά διαφόρων σχολείων.

Ο σέφ Lu Ming δηλώνει για την συνταγή: “Τα ούρα συγκεντρώνονται από τα τοπικά σχολεία. Τα καλύτερα προέρχονται από τα αγόρια κάτω των 10 ετών. Ουρούν σε κουβάδες και τα συλλέγουμε φρέσκα κάθε μέρα”.

Σύμφωνα με τον πιο πάνω σέφ, τα αυγά έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. “Τα αυγά είναι εύγευστα και υγιεινά. Σταματούν πυρετούς και σε βοηθούν να συγκεντρωθείς διώχνοντας την υπνηλία”, υποστηρίζει.

Η συνταγή είναι εύκολη. Τα αυγά απλά βράζονται στα ούρα, πρώτα με το τσόφλι, ενώ την επόμενη μέρα αφήνονται στα ούρα χωρίς το τσόφλι. Στη συνέχεια, ξεφλουδίζονται και είναι έτοιμα για κατανάλωση όπως είναι.

Προφανές ό,τι τα ερπετοειδή,πάλι ασχολούνται εκτός από ωμό ανθρώπινο κρέας,τώρα και με τα ανθρώπινα περιτώματα...
Παρατηρώ δέ ό,τι έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα μικρά βρέφη...Κάπου εκεί στη Β.Κίνα στην έρημο Τάκλα Μακάν,δεν λένε ό,τι κατοικοεδρεύουν αυτά τα Νεφελίμ ;;;
Τυχαίο;Mπά δέν νομίζω...!!!
Κατά λάθος ...εξεπίτηδες ίσως ;;;!!! 

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

...H ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΦΤΟΥ ! ΚΑΙ ΘΑ THN ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2011...; Η' ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ...;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΨΕΥΔΟ-ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ - Η ΠΙΟ ΟΡΘΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ...!!!
 http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2011/03/blog-post_5052.html

...ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ...ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Νο 6...


Ανθρώπινο κρέας στο ψυγείο ...!!!

...ΦΑΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΥΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ..!!!...ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Νο 5...

baby

ΙΑΠΩΝΙΑ.Η χώρα που έχει διαδώσει το γνωστό σούσι με  ωμό ψάρι, τα noodles, Ramen και Pocky στον κόσμο έχει μια νέα αίσθηση της γεύσης. Ο κανιβαλισμός είναι η νεότερη τάση ΠΟΥ  ΣΑΡΩΝΕΙ σε όλη την Ιαπωνία. Αλλά δεν σκοτώνουν(!)για να πάρουν το κρέας. Το παίρνουν(!)  από τα νοσοκομεία.
 Ο Chef Hitoshi Ueda από το εστιατόριο που ονομάζεται Long Pig είπε: «Χρησιμοποιούμε ανθρώπινο λίπος από τις κλινικές που πραγματοποιούν λιποαναρροφήσεις,για να κάνουμε απλά πιάτα, όπως τηγανητό ρύζι. Στη συνέχεια θα ήθελα να προσθέσω μερικά μικρά κομμάτια του κρέατος, όπως το είδος που θα μπορούσε να προέλθει από μια εργασία μύτης ή ακρωτηριασμό δακτύλων,μια αποβολή ή μία έκτρωση εμβρύου,το πιάτο αυτό σερβίρεται και με λαχανικά. Αυτό κοστίζει περίπου 100.000 γιέν. "Είπε. "Αν μπορώ να πάρω ένα μεγάλο κομμάτι, όπως ένα ολόκληρο πόδι, θα μπορούσα να το κάνω  ζαμπόν ή στη σχάρα για να κάνω μια μπριζόλα. Αυτό θα μπορούσε να κοστίσει τόσο όσο και ένα εκατομμύριο γιεν. "Όταν ρωτήθηκε για τη γεύση, είπε," Αυτό ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Οι γέυσεις ποικίλουν ανάλογα με τον τρόπο μαγειρέματος.Σε γενικές γραμμές έχει  νόστιμη γεύση.Είναι μαλακό και λίγο πιο γλυκό απο το κοτόπουλο".
Ένας εκπρόσωπος του ιαπωνικού υπουργείου Τροφίμων , και απο την Ασφάλεια, δήλωσε ό,τι: «Το κρέας παρακολουθείται, ρυθμίζεται και ελέγχεται. Δεν νοσεί ο άνθρωπος που χρησιμοποιείται το κρέας του.Οι επιθεωρητές επίσης διασφαλίζουν  ότι όλα τα κομμάτια του κρέατος προέρχονται από ιατρικά αναγκαίες επεμβάσεις. Σε κανέναν Ιάπωνα,δεν επιτρέπουν οι αρχές της χώρας, απλά να αποκόψουν ένα χέρι ή το πόδι και να το πωλήσουν με σκοπό το κέρδος. Επίσης, δεν επιτρέπουν την εισαγωγή ή τη χρήση κρέατος από νεκρούς ανθρώπους. Πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι οι άνθρωποι που θα φαγωθούν,δεν πάσχουν απο ασθένιες όταν μαγειρεύουμε και σερβίρουμε το κρέας τους...!!!


...SITES ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ...!!!...ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Νο 4...

http://sellingtomorrows.typepad.com/home/2009/11/could-any-marketing-convince-you-to-eat-cloned-human-meat.html






Από την άλλη πλευρά,η εταιρία MANBEEF INTERNATIONAL MEETS ή σκέτο MANBEEF,που ακούγεται πώς κάνει εμπόριο ανθρώπινο κρέας κι έχει ένα εκλεκτό και αυστηρά επιλεγμένο πελατολόγειο,κι επίσης ακούγεται ότι έχει τη βάση της στην Τα'ι'βάν (TAIWAN),ή στις Η.Π.Α(USA),ορκίζεται οτι είναι αθώα κι όλα αυτά είναι ένα έξυπνο διαφημιστικό κόλπο,για την πώληση των προ'ι'όντων της...Κι εγώ προσθέτω ό,τι "δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά",απο κάποιον "μαρτυριάρη" έχει γίνει διαροή σίγουρα ! Δεν μπορεί να γίνει εμπόριο ανθρώπινου κρέατος,φανερά τουλάχιστον,εφόσον αυτή η δράση θεωρείται παράνομη...Δεν γνωρίζω άν έχει μονιμοποιηθεί ή δρά κι αυτή όπως τόσες άλλες σκοτεινά και μυστικά,όπως άλλωστε έτσι γίνεται πάντα...!!!  

...ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ: η νέα gourmet πρόταση ...ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Νο3...

Human Meat

—via lustrum:Vegan Activist » Antispeciesist action “None of us would like to end up like this..’
vruz: not a vegan myself, but still it’s powerful imagery, effectively delivered.

Human Meat demotivational picture



Αυτές είναι η πιο ανησυχητικές ανακαλύψεις που βρήκα ποτέ μέσα στο Διαδικτύο....!!!
Το Ανθρώπινο κρέας θεωρείται μια αλμυρή λιχουδιά με γεύση παρόμοια με το κοτόπουλο, αλλά με πιο γλυκειά γεύση...!!!  Δεν είναι αστείο...!!! 
Υπάρχει μια εταιρεία με την επωνυμία "Beef Man", που προωθεί το γεγονός ότι πουλά ανθρώπινο κρέας σε ένα "προσεκτικά επιλεγμένο πελατολόγιο της",(δηλαδή να υποθέσω ψυχοπαθείς που παριστάνουν τους ψυχοπαθείς που είναι ερπετοειδη και νεφελίμ και ζούν αναμεσά μας ή όντως ψυχοπαθείς κανίβαλοι αλλοδαποί;), σε 15 χώρες, και έχουν τη δραστηριότητά τους στην Ταϊβάν τα τελευταία 19 χρόνια. Προφανώς, η πώληση και τη διανομή ανθρώπινου κρέατος είναι νόμιμη σε ορισμένες χώρες σε όλο τον κόσμο.



ΑΠΟ ΑΥΤΟ TO ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ SITE ,ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ,ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ...!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΕΔΩ:
http://www.dappercadaver.com/products/Human-Meat-(10-p).html 

Τιμή ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟ:Image 1
75,00 δολάρια (χωρίς φόρους)
Βάρος:
Bookmark and Share

ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK...!!!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

...ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ: η νέα gourmet πρόταση ...ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Νο2...

...Ένα μανάρι να το πιεις στο ποτήρι, τον τρώει με τα μάτια της, νόστιμη κοπέλα, θα σου φάω τα συκώτια, τον έφαγα τον άτιμο, θα σε φάω τσουρεκάκι μου...είναι μερικά από τα κανιβαλιστικά αστειάκια που μας ξεφεύγουν...!
Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα τσιμπολογάμε τους γύρω μας. Ναι, μέχρι σήμερα. Δεν έτρωγε μόνο ο άνθρωπος του Νεάντερταλ ανθρώπινη σάρκα, αλλά και ο πρόγονος σας ο κανίβαλος του Κρό Μανιόν που έφαγε τους Νεάντερταλ. Όλοι οι πρωτόγονοι λαοί έτρωγαν ανθρώπινο κρέας, είτε για λόγους εκφοβισμού – σε τρώω είμαι ο Δυνατός Μεσιέ Καννιμπάλ– είτε από τελετουργική λαγνεία κι έθιμον, είτε από πείνα...
Στον Μεσαίωνα, το ανθρώπινο αίμα θεωρείτο φάρμακο, όπως και το μυαλό ή τα σπλάχνα.
Και τρώτε ακόμη ανθρώπους άτριχα πιθήκια της μπανανίας, ευρωπαιοασιάτες που τολμάτε να μιλάτε για πολιτισμό. Άμεσα ή έμμεσα. Έμμεσα "τρώτε" στο προσωπάκι και τα διοχετεύετε στην αγορά, πλακούντες ανθρώπινων και μη εμβρύων στις κρεμούλες ομορφιάς,σαμπουάν με πλακούντα και μεδούλι για λαμπερό και όμορφο μαλλί,σουπίτσες ανθρώπινων εμβρύων γιατί έτσι είναι η κόκκινη διαταγή ή διατάζει έτσι το σεξουαλικό σας κάτω τσάκρα.
Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, υπάρχουν σημαντικά ευρήματα ότι ο κανιβαλισμός ήταν συνηθισμένη πρακτική στις θεωρούμενες πρωτόγονες κοινωνίες, υποψία που ενισχύεται από το γεγονός ότι στον άνθρωπο έχει αναπτυχθεί ένα γονίδιο για την προστασία του από ασθένειες προερχόμενες από τη βρώση των πτωμάτων.
...Τα άμεσα τα μαθαίνει κανείς από τις ειδήσεις...
Σόκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία η είδηση ότι ένας κρατούμενος στις φυλακές της Ρουέν σκότωσε έναν συγκρατούμενό του και έφαγε το πνευμόνι του...!
Μια μοναδική και ταυτόχρονα ανατριχιαστική υπόθεση εκδικάζεται σε δικαστήριο του Βερολίνου, στο εδώλιο του οποίου κάθεται ο σαραντάχρονος τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών 'Αρμιν Μέιβες, κατηγορούμενος για δολοφονία και κανιβαλισμό. Ο Μέιβες σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα παραδέχθηκε ότι σκότωσε το θύμα και έφαγε κομμάτια από το σώμα του. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν πρόκειται για φόνο αλλά για...κανιβαλισμό κοινή συναινέσει. Η ιστορία ξεκίνησε με μια αγγελία που δημοσίευσε ο Μέιβες σε ιστοσελίδα του Ίντερνετ στην οποία ανταλλάσσουν απόψεις χρήστες με ανάλογα γούστα. Ζητούσε κάποιον που θα ήταν διατεθειμένος να...φαγωθεί. Μπορεί να φαίνεται απίστευτο αλλά το άτομο αυτό βρέθηκε και ήταν ο 43χρονος Μπερντ-Γιούργκεν Μπράντες. Οι δύο άνδρες...προχώρησαν, κοινή συναινέσει, στον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων του εθελοντή, τα οποία κατανάλωσαν από κοινού. Στη συνέχεια ο Μέιβες, μετά από έκκληση του -ήδη ετοιμοθάνατου- «συνεργάτη» του, τον σκότωσε και άρχισε να τον τρώει. Όλη η μακάβρια διαδικασία είναι καταγεγραμμένη σε βιντεοταινία. Και όπως λένε οι συνήγοροι του Μέιβες, σε αυτή βρίσκονται όλες οι αποδείξεις ότι ο κανιβαλισμός είχε την πλήρη συναίνεση του θύματος και επομένως -καταλήγουν- δεν υπάρχει έγκλημα.
Ο ανταποκριτής του BBC στο Βερολίνο σημειώνει ότι η υπόθεση είναι ιδιαίτερα περίπλοκη από νομικής πλευράς καθώς ο κανιβαλισμός δεν προβλέπεται ως έγκλημα στο γερμανικό ποινικό δίκαιο και από τη στιγμή που το θύμα συναίνεσε δεν στοιχειοθετείται δολοφονία....!
"Κόκκινα Χρονικά" του Τζενγκ Γι. Σύμφωνα με το συγγραφέα, που παρέθετε αποσπάσματα από σχετική υπηρεσιακή έκθεση του 1987 αλλά και στοιχεία από προσωπική του έρευνα στην περιοχή Βουσουάν της επαρχίας Γκουανσί, μεταξύ Μαϊου και Ιουλίου 1968 τουλάχιστον 64 μέλη της ηττημένης οργάνωσης "Επαναστατικός Στρατός της 22ας Απριλίου" καταναλώθηκαν, εν όλω ή εν μέρει, στο τραπέζι των νικητών της "Μεγάλης Συμμαχίας" του τοπικού κομματικού ηγέτη Ουέι Γκουοτσίνγκ. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από το δημοσιογράφο Τζον Γκίτινγκς, που επισκέφθηκε επί τούτου την περιοχή. "Εδώ στο Βουσουάν", τον διαβεβαίωσε με περηφάνια ένας συνταξιούχος υπάλληλος, "φάγαμε περισσότερους ανθρώπους από κάθε άλλο μέρος της Κίνας".
 Τον Αύγουστο του 1996, ο φοιτητής της Νομικής Θεόφιλος Σεχίδης δολοφόνησε διαδοχικά πατέρα, μάνα, αδελφή, γιαγιά και θείο. Τους έκοψε κομματάκια, αφαίρεσε τα μυαλά από τα κρανία τους, τα τοποθέτησε στο ψυγείο και μετά πέταξε τα υπόλοιπα μέλη τους σε αλσύλλιο της Θάσου και σε ένα σκουπιδότοπο. "Ήθελα να φάω τα μυαλά τους, τα έβαλα στο ψυγείο, αλλά ήταν χαλασμένα". Το "Έθνος" της μεθεπομένης προσπάθησε να φωτίσει το θέμα μέσα από τη μαρτυρία αξιωματικού της Ασφαλείας. "Μου είπε ότι του αρέσει το ανθρώπινο κρέας και κατά προτίμηση το συκώτι"...!

Ο μικρέμπορας ναρκωτικών Ντανιέλ Ράκοβιτς είχε πολλά σαδιστικά βίτσια. Μια νύχτα του 1989, στο διαμέρισμά του στο Ηστ Σάιντ, κάτι δεν πήγε καλά στη διάρκεια της ερωτικής του μανίας και η κοπέλα του, Μόνικα Μπίρλ, ξεψύχησε. Τι να κάνει; "Της έκοψα το κεφάλι και το έβρασα. Έφτιαξα σούπα με τα μυαλά της και έφαγα", δήλωσε όταν τον συνέλλαβαν...!
 Ένας Ιάπωνας ,γιος βιομηχάνου, ο Ισέι Σαγκάουα, σπούδαζε στο Παρίσι στις αρχές του '80. Ένα βραδάκι κάλεσε στο δωμάτιό του μια ολλανδέζα συμφοιτήτρια του, την άτυχη Ρένη Χάρτεβελτ, να κουβεντιάσουν για λογοτεχνία - ήταν, άλλωστε, το κοινό τους ενδιαφέρον. Ο Ισέι για λόγους που εξήγησε σε ένα βιβλίο που έγραψε αργότερα, σκότωσε τη φίλη του, ασέλγησε στο πτώμα της και μετά τσιμπολόγησε λίγο από τη μύτη και το στήθος της. "Ούτε μύριζε, ούτε είχε κάποια ιδιαίτερη γεύση. Έλιωνε στο στόμα σαν ωμός τρυφερός τόνος", έγραψε στο μπέστ-σέλερ του ο Σαγκάουα.
Ως γόνος αστικής οικογενείας, ο κανίβαλος λογοτέχνης, το 1984, απελάθηκε στην Ιαπωνία και μπήκε σε ψυχιατρείο. Έκτοτε σπάει τα ταμεία πουλώντας ιστορίες ανθρωποφαγίας. Πώς γίνεται; "Οι Ιάπωνες θεωρούν πως το θύμα του, η Ολλανδέζα, ήταν κάτι λιγότερο από άνθρωπος", εξηγεί ένας ειδικός στους "Σάντεϊ Τάιμς". "Θα ήταν πολύ διαφορετικά αν είχε φάει μια συμπατριώτισσά του..."!!!
Το γλέντι ολοκληρώθηκε με ένα αποτρόπαιο τσιμπούσι. Τον Αύγουστο του 1994, μια συντροφιά Ρώσων, στην πόλη Άρτεμ, κοντά στο Βλαδιβοστόκ, αφού κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρχισε να αλληλοτρώγεται στην κυριολεξία. Συγκεκριμένα οι μισοί μαγείρεψαν τους υπόλοιπους...!
Το 1994, οι Νοτιοκορεάτες είχαν αναστατωθεί όταν πληροφορήθηκαν ότι μια σπείρα συμπατριωτών τους είχε καταβροχθίσει ήδη πέντε ανθρώπους και σκόπευε να συνεχίσει με εκατοντάδες άλλους πλούσιους πελάτες ενός πολυκαταστήματος της Σεούλ. Οι αρχές ανέφεραν ότι η εξαμελής συμμορία διάλεγε τα θύματά της από το πελατολόγιο (1.200 άτομα) της επιχείρησης...!
 Η αστυνομία της Άλμα Ατά, στις 15.8.1999, ανακοίνωσε ότι συνέλλαβε τρεις νεαρούς κανιβάλους. Όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός, οι νεαροί, πρώην υπάλληλοι ψυχιατρείου, σκότωσαν και στη συνέχεια έφαγαν επτά πόρνες, τις οποίες είχαν προηγουμένως οδηγήσει σε ένα σπίτι και τις είχαν κοιμίσει με υπνωτικά χάπια. Από τις σάρκες τους έφτιαξαν "πελμένι", ένα φαγητό της Σιβηρίας με ζυμαρικά και (φυσικά) κρέας...!

 Πριν λίγες εβδομάδες, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων "παράξενων ειδών τέχνης", παρουσίασε την "τέχνη" ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από...την βρώση νεκρών εμβρύων! Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος "καλλιτέχνης" κυριολεκτικά τρώει μωρά. Μάλιστα, για να "νομιμοποιήσει" την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η...κατανάλωση νεκρών εμβρύων.
Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας, της οικογένειας, της Εκκλησίας και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής. Το ίδιο έθιμο "ανθεί" τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 yen και 12000 yen μιας και είναι..."πεντανόστιμα" στην σχάρα. Ακόμα πωλούνται...συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές.
Δεν γνωρίζω αν ισχύει η Κινέζικη ανωμαλία. Μου φτάνουν οι υπόλοιπες για να ανακατευτεί το δικό μου στομαχάκι αλλά και το δικό σας αγάπες μου,Ελληνάρες μου !!!

... Φάτε τώρα τα νύχια σας για ορεκτικό...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΙΕ ΚΑΝΝΙΜΠΑΛ,
ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ...ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ...!!! 
Μετά απείρου απεχθείας,αλλά και δυνατού μίσους για τους αλλοδαπούς εγκληματίες ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ,ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ...!!!



ΠΗΓΕΣ KAI  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ INTERNET

 



Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ: η νέα gourmet πρόταση...ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ...!!!





ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ
(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ).



Μεγάλο τμήμα του Κινεζικού λαού είναι γνωστόν ότι τρώει ανθρώπινα μωρά/βρέφη και παρόλα ταύτα, αυτή η σοκαριστική είδηση - παραδόξως - δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέσω του Διαδικτύου ή μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων επικοινωνίας!
Μία αναφορά που ελήφθη από The Seoul Times επιβεβαίωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, με αρκετά ανάγλυφες και αποτρόπαιες φωτογραφίες ανθρώπινων εμβρύων που έχουν μαγειρευθεί σε σούπα προς ορεκτική απόλαυση των Κινέζων!
Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι....

σε μία πόλη της νότιας επαρχίας της Canton (Guangdong), τώρα υπάρχει η τάση στον πληθυσμό να απολαυμβάνει μωρό-σούπα με βότανα για να επαυξήση γενικά την υγεία του, το σωματικό σθένος και ειδικότερα την ισχύ της σεξουαλικής δραστηριότητάς του.

Tο κόστος για την αγορά ενός μωρού στην Κίνα είναι περί τα $ 4000 (δηλαδή, περίπου Rs2000).

Ένας διευθυντής εργοστασίου, από τον οποίο ελήφθη συνέντευξη, κατέθεσε ότι είναι ευεργετική η βρόση μωρών γιατί ο ίδιος είναι συχνός καταναλωτής.

“Είναι μία τρυφερή λιχουδιά, όπου προσθέτονατι ακριβά βότανα με κρέας κοτόπουλου για να βράση το μωρό επί 8 ώρες.

Έδειξε προς το μέρος της δεύτερης συζύγου του, η οποία είναι 19 ετών και κάθονταν δίπλα του. Ο 62χρονος άνδρας δήλωσε ότι κάνουν σεξ καθημερινώς.

Ύστερα από την πάροδο δύο εβδομάδων, ο κινέζος διευθυντής εργοστασίου κάλεσε τον εν λόγω ρέπορτερ/δημοσιογράφο στο εστιατόριο, όταν ενημερώθη από τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ότι μενού περιελάμβανε “σούπα μωρό”

Αυτή τη φορά, επρόκειτο για ένα ζευγάρι που είχε δύο κόρες και που επιβεβαιώθη ότι και το κυοφορούμενο τρίτο παιδί ήταν πάλι κόρη. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι απεφάσιε να μην κρατήση και να “ρίξει” το μωρό το οποίο ήταν πέντε μηνών.

Αυτά τα μωρά που προσεγγίζουν τον χρόνο γέννησής τους και που πεθαίνουν φυσιολογικά κοστίζουν 2000 γιουάν στην Κίνα. Τα μωρά που αποβάλλονται κοστίζουν λίγες εκατοντάδες γιουάν.

Εκείνα τα ζευγάρια που δεν επιθυμούν να πωλήσουν τα νεκρά μωρά τους…, δέχονται να πωλήσουν τον πλακούντα για μερικές εκατοντάδες γιουάν.

Ένας τοπικός δημοσιογράφος μας είπε ότι αυτό το πρόβλημα διογκώθηκε, επειδή οι Κινέζοι προσδίδουν υπερβολική προσοχή στην υγεία τους και ή γιατί είναι η επίπτωση της παρελθούσας Κινεζικής πολιτικής όταν η Κίνα εισήγαγε την πολιτική του ενός τέκνου στην οικογένεια.

Αυτό το ειδεχθές έγκλημα ανέρχεται επιπλέον από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Κινεζικού λαού προτιμά να έχη αρσενικά μωρά και οι φτωχές οικογένειες καταλήγουν να πωλούν τα θηλυκα μωρά τους.

Νεκρά μωρά δύναται να αγορασθούν στην Ταϊβάν για $70 δολάρια και χρησιμοποιούνται ως λιχουδιές σχάρας…!’

Το μέγα ερώτημα, είναι γιατί οι διεθνείς οργανώσεις που δήθεν υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν καταγγείλει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που λαμβάνει χώρα στην Κίνα, αλλά και σε άλλες χώρες της Άπω Ανατολής;

Γιατί τηρεί άκραν του τάφου σιωπή, ο ΟΗΕ, η ΕΕ και εν γένει όλα τα κράτη;

Γιατί τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ δεν έχουν ασχοληθεί με αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα;

Προφανώς, δεν θα πρέπει να μειωθούν οι κερδοφόρες οικονομικές συναλλαγές της διεθνούς Σιωνιστικής πλουτοκρατίας…

Άλλωστε, η Κινεζική υποκουλτούρα έρχεται και στην Ευρώπη δια της κατευθυνόμενης νόμιμης και μη μετανάστευσης…!



 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ





πηγή αναδημοσίευσης : ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ  ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SITES ΑΠΟ ΤΗΝ ORIGINAL ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ:

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

...ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ :


Το 1840,η τράπεζα των μεσιτών χρυσού της αγγλίας παίρνει το όνομα ROTHCHILDS.
Επιδιώκεται,επιπλέον,η συγκρότηση φορέων στην Καλιφόρνια και στην Αυστραλία.
Τον Ιανουάριο του 1843,η κατάσταση στην Ελλάδα,που μόλις είχε αποτινάξει τον Οθωμανικό ζυγό ήταν οικτρή,αφού το καλοκαίρι έπρεπε να καταβληθούν στις τράπεζες των ROTHCHILDS,οι τόκοι των δανείων που είχε πάρει η χώρα από την λευκή αδελφότητα για να σταθεί στα πόδια της μετά την επανάσταση.Τα λεφτά των δανείων,δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την ελληνική οικονομία,αλλά είχαν δαπανηθεί στους εμφυλίους που η μαύρη και η λευκή αδελφότητα έστηναν στην πλάτη των ταλαίπωρων Ελλήνων και στα υπέρογκα έξοδα της χλιδής του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος που έστειλε στους "ραγιάδες" η μαύρη αδελφότητα.Οι τόκοι
που έπρεπε να πληρώνονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομύρια δραχμές και ήταν το μισό των συνολικών εσόδων του κράτους που έφταναν δεν έφταναν τα 14 εκατομύρια το χρόνο.Στην πραγματικότητα,με την πληρωμή των τόκων δε περίσσευε τίποτα,με αποτέλεσμα να μην γίνεται καμία επένδυση σε τίποτε και τα χρέη να αυξάνουν διαρκώς.Τι θα περίμενε όμως κανείς από τα λαμόγια που κυβερνούσαν...Την άνοιξη,η κυβέρνηση ,πήρε μέτρα λιτότητας(!),που όπως ήταν αναμενόμενο,δεν απέδωσαν τόσο,ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα.
Τον Ιούνιο, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώνει τις τράπεζες των ROTHCHILDS ό,τι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό που πρέπει και ζητά νέο δάνειο,ώστε να αποπληρώσει το παλιό.
Αυτές αρνήθηκαν κατηγορηματικά,(βλέπε δίδα Μέρκελ),και μεγάλη απελπισία πέφτει στους Έλληνες
πολίτες.Εκπρόσωποι των τριών μεγάλων δυνάμεων (Αγγλία-Γαλλία-Ρωσσία),κάνουν διάσκεψη στο Λονδίνο για το Ελληνικό χρέος και κατέληξαν σε "καταδικαστικό πρωτόκολλο",διότι τους δίναμε,είπαν,ψεύτικα στατιστικά στοιχεία.Κοιτάτε πράγματα φίλοι μου.Τα διεθνή λαμόγια,δεν χρειάζεται κάν να πρωτοτυπήσουν.Μας δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο.Όπως τότε,έτσι και τώρα.
Οι πρεσβευτές των μεγάλων δυνάμεων με το πρωτόκολλο στο χέρι,έρχονται όπως οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ,(διεθνές νομισματικό τρελλοκομείο που γράφει και μια ψυχή αγαπητή), στην Ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν την πληρωμή των χρημάτων. Αρχίζουν διαπραγματεύσεις κι ένα μήνα μετά,υπογράφουν το ΜΝΗΜόΝΙΟ,σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα πρέπει να πάρει "μέτρα",ώστε να περισσέψει μέσα στους επόμενους μήνες 3,6 εκατομύρια δραχμές,που θα δοθούν στους "καημένους" τους ROTHCHILDS,ώστε να ξαναγίνουμε αξιόπιστοι στις διεθνείς αγορές χρήματος,επειδή με την τρέχουσα κατάσταση είχαν εκτοξευθεί τα ...επιτόκια και δεν μπορούσαμε να δανειστούμε.Δεν είναι αστείο,όλα συνέβησαν όπως σας τα γράφω.Μόνο ο Τράγκας και η Μακρή έλειπαν για να μαλώνουν στα παράθυρα....!!!
Όλα ίδια.Μνημόνια-αγορές-σπρέντ κτλ.
Για να είναι σίγουροι μάλιστα οι τραπεζίτες ό,τι το μνημόνιο θα εφαρμαστεί κατά γράμμα,απαίτησαν να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που θα εγκρίνει τα μέτρα και να παίρνουν διαρκώς λεπτομερή αναφορά της πορείας της πιστής εφάρμογής τους.Έμεναν μάλιστα οι χαρτογιακάδες της εποχής σε ειδικά φυλασσόμενη μονοκατοικία,όπως τώρα σε ειδική μεζονέτα,για να μας έχουν από κοντά...!!!
Τα μέτρα που πήρε τότε η Ελληνική ηγεσία ήταν τα παρακάτω:


  1. Απολύθηκε το 1/3 των δημοσίων υπαλλήλων και μειώθηκαν 20% οι μισθοί των υπολοίπων.
  2. Σταμάτησε η χορήγηση συντάξεων.
  3. Μειώθηκαν κατά 60% οι στρατιωτικές δαπάνες,και οι στρατιωτικοί αντί για μισθό έπερναν χωράφια.
  4. Επιβλήθηκε προκαταβολή στην είσπραξη του φόρου εισοδήματος.
  5. Αυξήθηκαν οι δασμοί και οι φόροι χαρτοσήμου.
  6. Απολύθηκαν όλοι οι μηχανικοί του δημοσίου και σταμάτησαν όλα τα δημόσια έργα και οι δημόσιες επενδύσεις.
  7. Καταργήθηκαν πλήρως όλες οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους.
  8. Απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του εθνικού τυπογραφείου,όλοι οι δασονόμοι,οι δασικοί υπάλληλοι και οι μισοί καθηγητές πανεπιστημίου.
  9. Καταργήθηκαν όλες οι διπλωματικές αποστολές του εξωτερικού.
  10. Νομιμοποιήθηκαν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα και οι καταπατημένες "εθνικές γαίες" με την πληρωμή προστίμων νομιμοποίησης.
  11. Περαιώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες,όλες οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις με την καταβολή ενός εφάπαξ ποσού. 
  Άν τώρα εσείς νομίζετε ό,τι δεν υπάρχει σαφές σχέδιο που εφρμόζετε διαχρονικά...και είς τους αιώνας των αιώνων,τότε τί να σας πώ...!!!
Τα μέτρα είναι ακριβώς τα ίδια με το μνημόνιο που ψήφισαν το 2010.Κάθε ομοιότητα δεν είναι καθόλου μα καθόλου συμπτωματική.
Οφείλεται στα ίδια λαμόγια,που από τότε,και ακόμη πιό πρίν,καθόριζαν τις τύχες των λαών.Την 3η Σεπτεμβρίου του 1843,έγινε επανάσταση και δόθηκε σύνταγμα,κατά τις προσταγές της λευκής αδελφότητας,αφού ο κόσμος εξαθλιώθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα,αυξήθηκαν τα χρέη και η Ελλάδα φαλίρησε ξανά,μετά από 50 ακριβώς χρόνια,με το περιβόητο "Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμεν",που είπε το 1893 ο Χαρίλαος Τρικούπης.
Πολύ επαναλήψιμη,φίλοι μου.Προσωπικά θεωρώ ό,τι δεν υπάρχουν ανίκανοι πολιτικοί.
Υπάρχουν μόνο πολιτικοί που έχουν συνειδητοποιήσει ό,τι δεν έχουν σχεδόν καμμία εξουσία ευελιξίας πάνω στα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η διακυβέρνησή τους.Όποιος πάει να πουλήσει "μαγκιά",ή τον πετάνε μέσω "κάποιου σκανδάλου",ή τον εκβιάζουν με τη ζωή των οικείων του,ή τον εκτελούν με κάποιο τρόπο,συνήθως με "αεροπορικό ατύχημα".
Βρισκόμαστε πλέον στην εποχή της πλήρους απομυθοποίησης της ψευτοδημοκρατίας της λευκής αδελφότητας.
Τα άμεσα αφεντικά των κυβερνήσεων των πολιτικών των διαφόρων κρατών είναι ήδη γνωστά.Οι σικέ πόλεμοι των ΗΠΑ,απομυθοποιήθηκαν.Η τρομοκρατία δεν τρομάζει.Οι δήθεν κλιματικές αλλαγές δεν πείθουν. Οι δύο συνασπισμένες αδελφότητες(λευκή και μαύρη),χρειάζονται κάτι πολύ πιο δυνατό και τρομακτικό για να πείσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό να μαζευτεί.Χρειάζεται,και να δείτε που θα την χρησιμοποιήσουν,την μεγάλη οικονομική κρίση.Είναι το τελευταίο όπλο,που θα κάνει τους πάντες να επιζητούν πανικόβλητοι την παγκόσμια οικονιμική διακυβέρνηση του αναμενόμενου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
Όλα αυτά,στα τόσα χρόνια που τα συζητούσαμε,διαπιστώσαμε,ό,τι η συνωμοσιολογία πουλάει.Τώρα όμως πού έρχεται  η ώρα να τα ζήσουμε,η αλήθεια πονάει.Στην Ελλάδα του σήμερα,αφού ο Κίσινγκερ μας φόρτωσε τη "χούντα",μετά για να μας "σώσει" μας φόρτωσε τον "κοινοβουλευτισμό".  
Η Ελλάδα,ούτως ή άλλως,θα ήταν αιχμάλωτη.Για να σιγουρέψουν την υποταγή των συνειδήσεων των Ελλήνων,εφάρμοσαν με χαρακτηριστική ευκολία το παρακάτω πρόγραμμα,η επιτυχία της εφαρμογής του οποίου,οφείλεται στην μη ύπαρξη αντίδρασης από κανένα πολιτικό κόμμα,ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ,παρά τις τοπικές μικροσυμπλοκές για την καρέκλα,την κουτάλα,ή και τα δύο....!!!
Δώστε βάση:
1) 1967. Για να πετύχουν πολλαπλούς στόχους,έφεραν την χούντα των δήθεν πατριωτών συνταγματαρχών,οι οποίοι δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχουν χωρίς την υποστήριξη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ,CIA,της Αγγλίας,ΜΙ5 και του Ισραήλ,Μοσσάντ.Έκ των προτέρων επομένως,η"επανάστασις"δεν ήταν πατριωτική.
Άν κάποιοι τώρα δεν γνώριζαν τα πάντα για την εμπλοκή των ξένων μυστικών υπηρεσιών που είναι δουλικές απέναντι στην λευκή αδελφότητα,και πράγματι αισθάνθηκαν ότι κινήθηκαν από αγνά πατριωτικά αισθήματα ,αυτό δεν αλλάζει το γεγονός του απόλυτα ελεγχόμενου από τον Κίσινγκερ πραξικοπήματος.Ίσως μερικοί να μεγάλωσαν με το πατριωτικό ιδεώδες των μεγαλοπατριωτών που χόρευαν καλαματιανά,αλλά αυτοί οι κύριοι,είχαν συνεργαστεί με τον Κίσινγκερ.Η συνωμοσιολογία πουλάει,αλλά άν καλοσκεφτείς ότι χωρίς την ανοχή και την βοήθεια των Αμερικανοεβραίων δεν θα τα κατάφερναν,η αλήθεια πονάει.
2) 1973. Επειδή ο Γεώργιος Παπαδόπουλος τους ξέφυγε λίγο και εμπόδισε την εξυπηρέτηση εβρα'ι'κών μαχητικών αεροσκαφών,θεωρήθηκε επικίνδυνος,ενώ έπαιζε το σενάριο να κάνει εκλογές,να βάλει υποψηφιότητα και να τις κερδίσει υπό τις "ευλογίες" του Κίσινγκερ,ώστε να τερματιστεί η δικτατορία και να είναι ο πρώτος μεταπολιτευτικός πρωθυπουργός.Το συγκεκριμένο όμως γεγονός τον κατέστησε αναξιόπιστο και τον έριξαν με πραξικόπημα,πάνω στο πραξικόπημα με τον Ιωαννίδη.
3) 1974(α). Αποφάσισαν να ρίξουν τον Ιωαννίδη και να φέρουν τους "εξόριστους" πολιτικούς που "υπέφεραν αγωνιζόμενοι",άλλοι απο τις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι,και άλλοι "αραχτοί" στις ΗΠΑ.
4) 1974(β). Ξεκαθαρίστηκε ότι για να τους δώσουν την εξουσία και να αναγκαστεί η χούντα να παραδώσει τα ... κλειδιά της χώρας,χρειαζότανε μια μεγάλη εθνική καταστροφή.Κάποιοι από αυτούς τους μεγαλοδημοκράτες,προκειμένου να τους παραδοθεί η εξουσία,το δέχτηκαν σαν μια απλή παράπλευρη απώλεια.
Η Κύπρος παραδόθηκε στους Τούρκους,ενώ ο "εθνάρχης" Καραμανλής είπε το αδιανόητο: "η Κύπρος είναι μακριά".Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες οριότανε ζητωκραυγάζοντας κάτω από τα μπαλκόνια υπέρ του Καραμανλή,που πήρε την εξουσία που του παρέδωσε η CIA καί η Μοσσάντ και εγκατέλειψε την Κύπρο.
Η συνωμοσιολογία περί της προδοσίας της Κύπρου πουλάει αλλά η αλήθεια πονάει.
5) 1974(γ). Ελληνικά Φάντομ απογειώνονται από την Κρήτη για να πάνε να βομβαρδίσουν τους Τούρκους που είχαν χάσει τα αυγά και τα καλάθια μαζί με τις παραλίες όπου θα έκαναν αποβίβαση και όχι απόβαση,αφού αντίσταση δεν διατάχτηκε απο κανέναν.Τα αεροπλάνα παίρνουν εντολή να γυρίσουν πίσω.Από ποιόν,κύριοι;
Προφανώς από την ελληνική κυβέρνηση.Για ακόμη μια φορά η αλήθεια πονάει.
6) 1974(δ).Ο Καραμανλής από το προεκλόγικό μπαλκόνι του Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη ξεπουλάει το Αιγαίο,διακηρύσσοντας στους παραληρούντες από ενθουσιασμό οπαδούς του,ότι αποχωρεί από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ.
Χαρά όλοι, για τον ελληνικό τσαμπουκά....!!!!
Κανείς δεν γνωρίζει όμως ότι αυτό ήτανε μέσα στην συμφωνία επαναφοράς του στην Ελλάδα.Κανείς δεν γνωρίζει,ότι με την απόφαση αυτή του ΝΑΤΟ,αναγκαζότανε να δώσει τον έλεγχο του Αιγαίου στους Τούρκους,για λογαριασμό της συμμαχίας και οι Τούρκοι που ποτέ δεν βγαίνανε στο Αιγαίο μέχρι το 1974,άρχισαν να πετούν πάνω από τα νησιά μας και να στέλνουν τα αντιτορπιλικά τους σε όλο το Αρχιπέλαγος,
με κεντρική διοίκηση της Νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ πλέον στη Σμύρνη.
"Εθνάρχης" ο Καραμανλής ! Χιλιάδες πίστεψαν σ'αυτόν,γι'αυτό και η αλήθεια πονάει !
7) 1975. Στις 12 Ιουνίου υπογράφει ο Καραμανλής την αίτηση για την είσοδο της Ελλάδος στην ΕΟΚ.
Μας είπανε,ότι οι "κουτόφραγκοι",θα μας (τον) ακουμπάνε για να ζούμε καλύτερα. Μας είπανε, ότι θα μας επιδοτούν όλα μας τα προ'ι'όντα.Μας είπανε ότι τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι σύνορα της Ευρώπης,οπότε ο Τουρκικός κίνδυνος πάει περίπατο.Η υποσχεσιολογία πουλάει,αλλά η αλήθεια πονάει.
8) 1980. Στις 9 Μα'ί'ου, ο Γεώργιος Ράλλης,αναλαμβάνει πρωθυπουργός,καθώς ο Καραμανλής μετά την είσοδο στην ΕΟΚ,αναλαμβάνει πρόεδρος της δημοκρατίας.Θυμάμαι που τότε όλοι οι Νεοδημοκράτες δήλωναν ότι ο Καραμανλής τους εγκατέλειψε στα χέρια του Ανδρέα Παπανδρέου,που κέρδισε τις εκλογές από τον Ράλλη στις 19 Οκτωβρίου του 1981.Ήταν ξεκάθαρο,ότι ο Καραμανλής απεσύρθη για να έρθει ο "Ανδρέας".
ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣΩΝΙΑΣ. Μπορεί η αλήθεια να πονάει,αλλά εκείνοι οι μπλέ που σκοτώνονταν με τους πράσινους,προδόθηκαν από τον Καραμανλή που παρέδωσε την εξουσία στον Παπανδρέου.
9) 1981. Στις 19 Οκτωβρίου,εκλέγεται ο Ανδρέας Παπανδρέου.Χαρακτηριστική ήτανε η φράση : "ότι ο κόσμος έφαγε ψωμάκι".ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.Ανεργία δεν υπήρχε.Απλά μετέφερε ο Ανδρέας τους εργαζόμενους από τον ιδιωτικό τομέα στον δημόσιο τομέα,προσλαμβάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους με εξωπραγματικά παχυλούς μισθούς,δημιουργώντας ένα τεράστιο "στρατό" ψηφοφόρων,που στην πράξη ελάχιστα προσέφερε στον δημόσιο τομέα.Το ετήσιο μισθολογικό κόστος τους,απετέλεσε τον κυριότερο λόγο της χρεωκοπίας της Ελλάδας.
10) 1981. Το πρακτικά ανύπαρκτο εξωτερικό χρέος της Ελλάδας αρχίζει να γιγαντώνεται για να πληρωθούν όλοι οι νεοδιορισθέντες,αλλά και οι δημόσιες επενδύσεις.Οι τόκοι αρχίζουν να τρέχουν και η οικονομική θηλιά γύρω από τον λαιμό των Ελλήνων αρχίζει να σφίγγει.Ο καί καλά ,τρομάρα μας ,"ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ",όμως αγρόν αγόραζε,καθώς κατανάλωνε τα δάνεια σε μισθούς και μίζες,ενώ οι επιδοτήσεις της ΕΟΚ για την πάσης φύσεως ανάπτυξη,γινότανε βίλλες,κυρίως αυθαίρετες,και καταθέσεις στο εξωτερικό.Το χρέος όμως μεγάλωνε...
11) Επικράτησε πλήρης συνδικαλιστικός τσαρλατανισμός.Κάθε προσπάθεια νοικοκυρέματος όλων των κυβερνήσεων μετά τον Ανδρέα,έπεφτε στο κενό και στο συμπαγές τείχος των συνδικαλιστών.Ταυτόχρονα η παράλογα υψηλή φορολογία,αφενός μέν έδιωξε όλες τις Ελληνικές και ξένες παραγωγικές μονάδες και αποβιομηχάνισε πλήρως την χώρα μας,αλλά και εκτίναξε την φοροδιαφυγή,η οποία έγινε εθνικό χόμπυ επιβίωσης.
12) Η απάτη του χρηματιστηρίου,οδήγησε σε αφαίμαξη όλων των οικονομιών των Ελλήνων.Κανείς δεν αντέδρασε.Όλοι ήταν ήδη "ψεκασμένοι",απλά δεν το ξέρανε.
13) Οι διακυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή αύξησαν το δημόσιο χρέος ακόμη παραπάνω,αφού οι τόκοι των δανείων του Ανδρέα,ήταν δυσβάσταχτοι.Ταυτόχρονα,δόθηκαν απο την παγκόσμια τράπεζα μεγάλα κι εύκολα δάνεια στις Ελληνικές τράπεζες,που με τη σειρά τους διαφήμιζαν τα χαμηλότοκα δάνεια που έδιναν αφειδώς σε οποιονδήποτε,προωθώντας θέλωντας και μή το σχέδιο της λευκής αδελφότητας να κάνει τους πάντες να χρωστούν.Το γενικό σκεπτικό των λαμογιών βλέπετε,δεν είναι να πάρουν τόκους,αλλά να κάνουν τους πάντες να χρωστούν και ταυτόχρονα να μην μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους,με αποτέλεσμα,να είναι εύκολη η χειραγώγιση των οφειλετών.
14) 2009. Ο Καραμανλής ο νεότερος,έχοντας βάλει βέτο στους Αμερικάνους για το όνομα των Σκοπίων και έχοντας κάνει συμφωνίες με τον Βλαδίμηρο Πούτιν έκ Ρωσσίας μεριά,τις οποίες όμως δεν ολοκλήρωσε,απετέλεσε το "κακό παιδί",που πήρε εντολή,όπως είχε κάνει πρίν από πολλά χρόνια ο θείος του ,να παραδώσει την εξουσία σε έναν άλλο Παπανδρέου ,τον Γιώργο. ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣΩΝΙΑΣ.
15) Ο Γιώργος Παπανδρέου,προχώρησε με σταθερά βήματα στην υπογραφή μνημονίου με τους διεθνείς δανειστές.Το μαντρόσκυλο επίβλεψης εκτέλεσης της συμφωνίας  ,ήταν το χαρωπό μας ΔΝΤ(διεθνές νομισματικό τρελλοκομείο ,που γράφει και μια αγαπημένη ψυχή).Χωρίς να έχουμε μεγαλύτερα χρέη από τις άλλες χώρες της Ευρώπης,μπήκαμε σε ένα λούκι υπανάπτυξης για να εξαλείψουμε τα χρέη που ξεκίνησαν επί Ανδρέα και συνεχίστηκαν με όλους τους άλλους που διόριζαν ψηφοφόρους αβέρτα,χωρία να νοιάζονται για την αύξηση του χρέους.Αυτός ήταν και ο τρόπος λειτουργίας όλων των χωρών.Παρά όμως τις περικοπές που επέβαλε το ΔΝΤ,το χρέος συνεχίζει να μεγαλώνει επειδή οι φόροι είναι πλέον ακόμη μαγαλύτεροι με αποτέλεσμα την κατακόρυφη μείωση της επιχειριματικότητας και επομένως την φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων.
Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον απελπιστική και οι Ελληνικές εταιρείες κλείνουν ή μεταναστεύουν στο εξωτερικό.Παρά το ότι πράγματι πρέπει να εξυγιανθεί ο δημόσιος τομέας,παρά το ότι πράγματι πρέπει η σπατάλη του δημοσίου να μειωθεί,οι υψηλοί φόροι εμποδίζουν τους μικρούς και μεγάλους επιχειρηματίες να επενδύσουν.Απλή και σίγουρη μέθοδος για χρεωκοπία,ακόμη μεγαλύτερη.
16 ) Το σχέδιο Κίσινγκερ για την εξουδετέρωση των Ελλήνων προχωρά,ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν.
Η τηλεοπτική προπαγάνδα,που έχει σκοπό την δημιουργία υπέρμετρου άγχους σε όλους ανεξαιρέτως,σε συνδιασμό με τα λεγόμενα μέτρα του Μνημονίου,που μνημονεύει όλους μα όλους τους Έλληνες,μικρούς και μεγάλους,πλούσιους(!)και φτωχούς,ελεύθερους επαγγελματίες και υπαλλήλους,προχωρούν και επιχειρούν την πνευματική υποδούλωση των Ελλήνων μέσω της προώθησης του οικονομικού άγχους.
17) Από τα σχολικά βιβλιά αφαιρείται η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ειδικά των τελευταίων 250 ετών,ενώ η προηγούμενη,τυποποιείται περιληπτικά και κατά τα πρότυπα της λευκής αδελφότητας.
18) Σιγά-σιγά,ζητούν να κατέβουν οι εικόνες του Χριστού και της Παναγιάς από τους δημόσιους χώρους,τα δικαστήρια,τα νοσοκομεία,τα σχολεία,τα στρατόπαιδα,τη σχολή ευελπίδων,αφού πρώτα την κατέβασαν από το χώρο συνεδρίασης της βουλής.Όλα αυτά είναι βήματα πρός την αποστασία απο τον Θεό και την αποχριστιανοποίηση του πληθυσμού της Ελλάδας.Το σχέδιο προχωρά.
Οι Έλληνες πρέπει με την προσοχή τους στραμμένη στο οικονομικό χάος,που φαντάζει παράλογο,αφού δημιουργήθηκε ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ,στο οποίο συμμετείχαν θέλοντας και μή,ακόμη και χωρίς να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες,αφού στην απλούστερη περίπτωση,ήταν γρανάζια του μηχανισμού που υποχρέωσε την Ελλάδα και τους Έλληνες,που συμπεριφέρθηκαν σαν μικρά παιδιά σε ζαχαροπλαστείο,στο οποίο τους προσέφεραν γλυκά που τους έκαναν κακό,αλλά αυτοί τα έτρωγαν,(άχ ωρέ Λιακόπουλε πώς τα λές έτσι).Γλυκά με την μορφή εύκολων δανείων που υπέσκαψαν όμως την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ...!!!
Ο ίδιος ο Παπανδρέου είπε μόλις εξελέγη,ότι κινδυνεύει η Εθνική Ανεξαρτησία,γιατί πολύ απλά ήξερε αυτό που θα γινότανε με το ΔΝΤ,αφού πέρασε σε όλους πλέον το δεδομένο ,ότι δεν κυβερνάει η Ελληνική κυβέρνηση,αλλά τα αφεντικά του ΔΝΤ,ενώ την ίδια στιγμή σημαίνοντα στελέχη της κυβέρνησης,αλλά και του κυβερνώντος κόμματος απελπισμένα προσπαθούν να μιλήσουν,αλλά δεν ακούγονται.Θα πρέπει όμως φίλοι μου να σας θυμίσω,ότι η ανεξαρτησία ενός ανθρώπου,ή ενός έθνους,δεν ξεκινά απο το τι υποχρεούται να κάνει το σώμα του,αλλά από το τι κάνει με το πνεύμα και την καρδιά του.
Για το λόγο αυτό οι πρόγονοί μας έλεγαν "Ελεύθερον το εύψυχον".
Νομίζουν ότι έτσι θα κάνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ να ξεχάσουν την ιστορία τους,τη γλώσσα τους και τη θρησκεία τους.Ε,ρε κατακαημένοι καραγκιόζηδες.Το πρόβλημά σας είναι το ότι ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ...
Γιατί άν την θυμόσασταν θα ξέρατε ότι με αυτή τη χώρα και με τον τρελαμένο και ελεύθερο τρόπο σκέψης μας είμαστε δεμένοι ανέκαθεν !!!
<< ΓΑΡ ΟΙΚΟΥΜΕΝ ΟΥΧ ΕΤΕΡΟΥΣ ΕΚΒΑΛΟΝΤΕΣ ΟΥΔ' ΕΚ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΙΓΑΔΕΣ
ΣΥΛΛΕΓΕΝΤΕΣ,ΑΛΛ 'ΟΥΤΩ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΩΣ ΓΕΓΟΝΑΜΕΝ ΩΣΤ ' ΕΞ ΗΣΠΕΡ ΕΦΥΜΕΝ,ΤΑΥΤΗΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕΝ,ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΝΤΕΣ.>>
Για το λόγο αυτό εσείς οι ίδιοι ,οι Νεφελίμ και τα λαμόγια σας,δικαίως ονομάζετε τον τόπο μας, Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ.
Μέχρι όμως να ενεργοποιηθεί ο ΙΧΩΡ μας και μέχρι να έρθει ο φέρων τα σύμβολα και το σπαθί,θα υποστούμαι αυτά που υπαγορεύει το ότι πάντοτε φερόμαστε σαν παιδιά.Μπορεί εξ αιτίας αυτού του γεγονότος,που είχε επιβεβαιώσει και ο Αιγύπτιος Αρχαίος Ιερέας στον Σόλωνα που του είπε :"εσείς οι Έλληνες θα είστε πάντα παιδιά", να υποφέρουμε.Μπορεί να κάνουμε του κόσμου τις απερισκεψίες και τις ανοησίες,αλλά "επί τω Κυρίω ελπίζωμεν",αφού ο Χριστός είπε:"'Άφετε τα παιδία και μη κωλύετε αυτά ελθείν πρός με ,των γάρ τοιούτων εστίν η βασιλεία των ουρανών ".(ΜΑΤΘ.19,14).
ΠΗΓΗ:ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.