Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

...ΦΑΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΥΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ..!!!...ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Νο 5...

baby

ΙΑΠΩΝΙΑ.Η χώρα που έχει διαδώσει το γνωστό σούσι με  ωμό ψάρι, τα noodles, Ramen και Pocky στον κόσμο έχει μια νέα αίσθηση της γεύσης. Ο κανιβαλισμός είναι η νεότερη τάση ΠΟΥ  ΣΑΡΩΝΕΙ σε όλη την Ιαπωνία. Αλλά δεν σκοτώνουν(!)για να πάρουν το κρέας. Το παίρνουν(!)  από τα νοσοκομεία.
 Ο Chef Hitoshi Ueda από το εστιατόριο που ονομάζεται Long Pig είπε: «Χρησιμοποιούμε ανθρώπινο λίπος από τις κλινικές που πραγματοποιούν λιποαναρροφήσεις,για να κάνουμε απλά πιάτα, όπως τηγανητό ρύζι. Στη συνέχεια θα ήθελα να προσθέσω μερικά μικρά κομμάτια του κρέατος, όπως το είδος που θα μπορούσε να προέλθει από μια εργασία μύτης ή ακρωτηριασμό δακτύλων,μια αποβολή ή μία έκτρωση εμβρύου,το πιάτο αυτό σερβίρεται και με λαχανικά. Αυτό κοστίζει περίπου 100.000 γιέν. "Είπε. "Αν μπορώ να πάρω ένα μεγάλο κομμάτι, όπως ένα ολόκληρο πόδι, θα μπορούσα να το κάνω  ζαμπόν ή στη σχάρα για να κάνω μια μπριζόλα. Αυτό θα μπορούσε να κοστίσει τόσο όσο και ένα εκατομμύριο γιεν. "Όταν ρωτήθηκε για τη γεύση, είπε," Αυτό ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Οι γέυσεις ποικίλουν ανάλογα με τον τρόπο μαγειρέματος.Σε γενικές γραμμές έχει  νόστιμη γεύση.Είναι μαλακό και λίγο πιο γλυκό απο το κοτόπουλο".
Ένας εκπρόσωπος του ιαπωνικού υπουργείου Τροφίμων , και απο την Ασφάλεια, δήλωσε ό,τι: «Το κρέας παρακολουθείται, ρυθμίζεται και ελέγχεται. Δεν νοσεί ο άνθρωπος που χρησιμοποιείται το κρέας του.Οι επιθεωρητές επίσης διασφαλίζουν  ότι όλα τα κομμάτια του κρέατος προέρχονται από ιατρικά αναγκαίες επεμβάσεις. Σε κανέναν Ιάπωνα,δεν επιτρέπουν οι αρχές της χώρας, απλά να αποκόψουν ένα χέρι ή το πόδι και να το πωλήσουν με σκοπό το κέρδος. Επίσης, δεν επιτρέπουν την εισαγωγή ή τη χρήση κρέατος από νεκρούς ανθρώπους. Πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι οι άνθρωποι που θα φαγωθούν,δεν πάσχουν απο ασθένιες όταν μαγειρεύουμε και σερβίρουμε το κρέας τους...!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου