Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΙΑΣΩΝ ΠΑΝΔΙΡΑΣ (ΠΑΝΔΙΩΝ) ~ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Το επί Γης Όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού - είναι ελληνικό.
Ο Ιησούς- είναι η παράφραση στα εβραϊκά της ελληνικής λέξεως ΙΑΣΙΣ.
Από δω προέρχεται το αρχαιοελληνικό όνομα ΙΑΣΩΝ η μια πιο αρχαία του εκδοχή στην ομηρική διάλεκτο ΙΗΣΩΝ = αυτός που θεραπεύει.
Η λέξη ΧΡΙΣΤΟΣ δεν υπάρχει στις άλλες γλώσσες, υπάρχει μόνο στην ελληνική και σημαίνει: απεσταλμένος, επιφορτισμένος, χρησμένος να μεταφέρει κάτι.
Λοιπόν, ΙΑΣΩΝ/ΙΗΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ κυριολεκτικά από τα ελληνικά σημαίνει τον απεσταλμένο, τον χρησμένο να θεραπεύει.
Ο Ηλιοφόρος Απόλλωνας στην αρχαιότητα θεράπευε και κρατούσε στα χέρια Του τα κλειδιά της σωματικής και της πνευματικής θεραπείας.

«Από τους Θεούς να διδάσκεστε» - Ιπποκράτης.

«Η επίγνωση των Θεών γίνεται μόνο με το πνεύμα της επιστήμης» - Ιπποκράτης.

«Το σημαντικότερο πράγμα στην τέχνη εγώ θεωρώ την ικανότητα κάποιου να ερευνά με σωστό τρόπο εκείνο, που έχει γραφτεί από τους προηγούμενους» - Ιπποκράτης.

«Ο Απόλλωνας δεν αποκαλύπτεται στον οποιονδήποτε, παρά μόνο σε κείνον, που είναι ενάρετος και κείνος, που θα Τον δει- θα είναι ευτυχισμένος, ενώ εκείνος, που δεν θα Τον δει- στην ουσία δεν αξίζει τίποτε» - Καλλίμαχος.

«Εσείς, που κρατάτε στα χέρια σας τα κλειδιά από τις πύλες, ανοίξτε τις πύλες.
Διότι ο Κύριος (Απόλλωνας) είναι ήδη κοντά».- Καλλίμαχος.

«Θα έρθει μια μέρα, όταν ο Απόλλωνας θα επιστρέψει και θα βασιλεύει αιώνια» - (ο τελευταίος χρησμός του μάντη των Δελφών λίγο πριν την καταστροφή και την απαγόρευση για αιώνες της λειτουργίας των Δελφών).

ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΟΣ/ΙΗΣΩΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αρχίζει η αποκάλυψη του γενεαλογικού δέντρου του Μεγάλου Υιού της ελληνικής Διασποράς, του παλαιστίνιου ΙΑΣΩΝΟΣ/ΙΗΣΩΝΟΣ ΠΑΝΔΙΡΑ, που αποκαλέστηκε από τους Εβραίους ΙΗΣΟΥΣ.

Η Παλαιστίνη, βάσει της κωδικοποιημένης, πολύ αρχαιότερης από κείνη, που γνωρίζουμε ιστορίας, που βαφτίστηκε με πονηρό τρόπο από τους επιστήμονες της Δύσης μυθολογία- πήρε το όνομά της από τον ιδρυτή της, τον υιό του Θεού της θαλάσσης Ποσειδώνα- Παλαιστίνιο.
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ από τα ελληνικά κυριολεκτικώς σημαίνει αυτός, που παλεύει, από δω προέρχεται και η λέξη ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ.
Ο Παλαιστίνιος ίδρυσε τις ελληνικές αποικίες στην Μέση Ανατολή από τους προϊστορικούς χρόνους ακόμη, δηλαδή από την εποχή της άγραφης ακόμη ιστορίας.
Από τότε μέχρι σήμερα αυτή η περιοχή ονομάζεται Παλαιστίνη.
Ο επιφανής παράγοντας του Παλαιστινιακού Κινήματος για την Απελευθέρωση Γιασέρ Αραφάτ, όταν ζούσε ακόμη, δήλωσε, ότι οι Παλαιστίνιοι σαν λαός δεν είναι σκέτοι Άραβες, αλλά είναι μείγμα Ελλήνων και Αράβων και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο αυτός απευθύνθηκε στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη να συνθέσει τον Ύμνο της Παλαιστίνης, για να αποδοθεί η τιμή στην αρχαία ιστορία.
Ο επίσημος Ύμνος του Παλαιστινιακού Κράτους γράφτηκε από τον Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη.

Οι ίδιοι Παλαιστίνιοι ισχυρίζονται, ότι η λέξη Φιλιστίμ, η Φαλιστίν - είναι η αραβική παραφθορά της ελληνικής λέξεως Παλαιστίνη.
Τα παιδιά του Παλαιστίνιου, δηλαδή του αιωνίως μαχόμενου, μέχρι σήμερα παλεύουν...
Μέχρι σήμερα παλεύουν και οι αντίπαλοί τους οι Εβραίοι, που ζουν στην Παλαιστίνη.
Η μοίρα των αμφοτέρων- είναι να ζουν στην σύγκρουση, την αιώνια πάλη από αμνημόνευτους χρόνους ακόμη.
Το όνομα της περιοχής δεν δόθηκε έτσι απλά από τους αρχαιότατους Έλληνες μύστες... κάτι γνώριζαν αυτοί, τι μέλλει γενέσθαι αργότερα με την περιοχή και τους κατοίκους της…
Η μετέπειτα ιστορία επιβεβαίωσε αυτό πλήρως.

Ο Ιάσων Πανδίων, η όπως θα Τον αποκαλούσε ο Όμηρος- Ιήσων Πανδίων στην αρχαϊκή διάλεκτο- ήταν Υιός της Ελληνικής Διασποράς.

Οι πρόγονοί Του οι Ίωνες, που αποκαλούνται στις χώρες της Ανατολής Γιουνάν, δηλαδή Έλληνες, ήσαν Αθηναίοι, που εγκατέλειψαν από τους αρχαιότατους χρόνους την Αθήνα και κατοίκησαν στην αρχή στα νησιά του Αιγαίου και πήγαν αργότερα στην Κρήτη και από κει στα παράλια της Μικράς Ασίας.
Βαθμιαία, τα ιωνικά φύλα των Ελλήνων (οι Γιουνάν) εγκαταστάθηκαν στην Μέση Ανατολή και έφτασαν μέχρι την Αίγυπτο και την Ινδία.
Στην Μικρά Ασία οι Έλληνες δημιούργησαν τον ανεπανάληπτο Ιωνικό Πολιτισμό.
Ένα από τα πολλά γένη των Αθηναίων, που εγκαταστάθηκαν στην Ανατολή - ήταν και το γένος των Πανδίωνων με αρχηγό τους τον Λύκο και ονομάστηκαν από τους ανατολίτες Λύκιοι, δηλαδή Έλληνες, που ζουν στα βάθη της Μικράς Ασίας.
Ο βασιλεύς των προϊστορικών Αθηνών Πανδίονας είχε δυο γιούς:
- τον Ερεχθέα, που κληρονόμησε το βασίλειο των Αθηνών, ο ναός του μέχρι σήμερα βρίσκεται στην Ακρόπολη και ονομάζεται Ερεχθείον
- και τον Βούτη, που ήταν θρησκευτικός παράγοντας και ανώτατος ιερεύς και γνώστης των Ελευσίνιων Μυστηρίων.

Ακριβώς απ’ αυτό το ιερό γένος των Πανδίωνων Βουτάδων προέρχονται τα παλαιστινιακά γένη των Εσσαίων Πανδίρων, από τους οποίους καταγόταν ο πατέρας του Ιάσωνος/Ιήσωνος Χριστού, που ονομάστηκε από τους Εβραίους Ιησούς.
Αυτή η πληροφορία σοκ βρίσκεται στους αρχαίους Έλληνες μύστες, στο ιερό βιβλίο των Εβραίων Ταλμούδ, όπου ευθέως δηλώνεται, ότι ο Ιήσων/Ιάσων Χριστός ονομάζονταν Πανδίρας, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία σ’ αυτό το στοιχείο- οι Εβραίοι λόγω της διαφωνίας τους με Τον Χριστό και όλοι οι υπόλοιποι, λόγω της νοθείας των Ευαγγελίων σε ορισμένα μέρη και λόγω του φανατισμού πολλών νεόφυτων πιστών εκείνη την εποχή, που επιθυμούσαν ο Χριστός να είναι γεννημένος εκ Πνεύματος Αγίου και δεν επιθυμούσαν να διακρίνουν στον Χριστό την ανώτερη ανθρώπινη υπόστασή Του, ασχέτως αν ο ίδιος ο Χριστός αποκαλούσε τον Εαυτό Του «Υιό του Ανθρώπου» και ταυτοχρόνως «Υιό του Θεού».

«Κακοί μάρτυρες τα αφτιά και τα μάτια»- Ηράκλειτος.

Εδώ ερευνάται η Καινή Διαθήκη και καταρρίπτεται ο μύθος, που υπάρχει εδώ και 2000 χρόνια, ότι ο Χριστός καταγόταν από τους Ιουδαίους.
Επίσης ερευνάται η αληθινή ουσία της διδασκαλίας του Χριστού.
Δείχνει επίσης, γιατί ο Χριστός ήρθε σε σύγκρουση με τις μάζες και γιατί οι μάζες Τον αρνήθηκαν, υποκινούμενες από την σατανική άρχουσα τάξη των Σαδδουκαίων και Φαρισαίων, που συνεργάζονταν με τους Ρωμαίους κατακτητές.
_________________
Δεν είμαι εγώ σπορά της Τύχης, ο πλαστουργός της Νιας Ζωής, εγώ είμαι τέκνο της Ανάγκης και ώριμο τέκνο της Οργής.


ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΓΗ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου