Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ-ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΖΟΜΠΙ-ΕΙΔΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ!!!

 Chemtrails : Οι ψεκασμοί και οι συνωμοσίες!


Τα Chemtrails δεν ειναι αλλα απο τις μυστηριες εκεινες ουρες που εμφανιζονται ξαφνικα στον ουρανο και παραμενουν αναλοιωτες για ασυνηθιστο χρονικο διαστημα. Οι θεωριες συνωμοσιας κανουν λογο για χημικες και βιολογικες ουσιες που ελευθερωνονται απο ανθρωπινα αεροσκαφη αγνωστης προελευσης, ενω αλλοι σχετιζουν τις λευκες αυτες γραμμες με πειράματα mind control εναντι των κατοικων των μεγαλουπολεων!
Οι θεωριες αυτες ξεπηδησαν τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο περιπου στα τελη της δεκαετιας του 90' και πηραν γρηγορα διαστασεις μιας και ολοενα και περισσοτεροι ανθρωποι καταγραφουν με το φωτογραφικο τους φακο τους περιεργους αυτους σχηματισμους. Πολλες ειναι οι ενστασεις που εχουν διατυπωθει απο σκεπτικιστες, ομως οι ιστοσελιδες που ασχολουνται σοβαρα με το ζητημα πολλαπλασιαζονται συνεχως!






Ο Πλάτωνας έλεγε : " η γνώση είναι ανάμνηση '', αυτή η ανάμνηση λοιπόν , είναι γραμμένη στο DNA μας μαζί με τον κώδικα αφύπνησης ή αλλιώς επανελλήνισης . Αυτό το κώδικα θέλουν να διαγράψουν ή προφανώς  να υπνωτίσουν  
μέσω  chaimtrails  αεροψεκασμών. "Επιχείρηση Πάγωμα",το σκοτεινό όραμά τους λοιπόν...!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Β.Δ.ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ~ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗΣ ΤΕΛΙΚΑ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου