Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

{ καλύτερα μια μέρα λύκος παρά μια ζωή πρόβατο...! } - ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ : Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ...!


Ο Αληθινός Σατανισμός απαγορεύει τις θυσίες και σέβεται τους ανθρώπους και τα ζώα. Το επισημαίνει και η Σατανική Βίβλος.

Μόνο οι ψυχασθενείς και οι ψευδοσατανιστές κάνουν τέτοια αίσχη.

Σύμφωνα με την αντίληψή μας, δεν υπάρχει καμιά ανώτερη θεότητα, δεν πιστεύουμε στην ύπαρξη του Σατανά, αλλά αποτελεί για μας ένα σύμβολο, ένα αρχέτυπο.


Οι δολοφόνοι της Παλλήνης γνωρίζουμε ότι δεν ήταν σατανιστές, καθώς διάβαζαν μεσαιωνικά γριμόρια (γραμμένα από σχιζοφρενή άτομα) και επικαλούνταν το όνομα του εβραϊκού θεού στις τελετές τους.



Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στα πρόβατα που για να γίνουν Σατανιστές αφαιρούν ζωές. Αναφερόμαστε στις ομάδες λατρείας που υποστηρίζουν ότι είναι Σατανιστές αλλά ενεργούν ακριβώς όπως τους αφιερωμένους χριστιανικούς φανατικούς υποστηρικτές του μεσαίωνα! Για τους λευκούς Μυστικιστές που χρησιμοποιούν σατανικές παγιδεύσεις. Μια από αυτές τις παγιδεύσεις είναι το γνωστό Βιβλίο "η Σολομωνική" η βίβλος του λευκού μυστικισμού. Εδώ θα αναφέρουμε τους λόγους και τις αιτίες οπού η σολομωνική δεν ανάγεται στον Σατανισμό μετά από την ολική μελέτη αυτού του περιεχομένου. Η Σολομωνική πήρε το όνομά της από τον Βασιλιά Σολομώντα, ο οποίος ήταν "Λευκός Μυστικιστής", οι επικλήσεις του εξυμνούν τον Ιεχωβά, τα Eλοχιμ, Aδωναι, το άγιο πνεύμα (κτλ). Μέσα στο περιεχόμενο της πρακτικής Σολομωνική Μαγείας αντιμετωπίζουν απειλητικά το όνομα του Σατανά, με κατάρες εναντίων του ετσι ωστε να προκαλέσουν την παρουσία του. Ο Ιεχωβάς η αλλιώς ο Θεός, είναι τα στοιχεία για έναν μάγο της Σολομωνικής που παίρνει σαν προστασία για να αντιμετωπίσει απειλητικά την Σατανική παρουσία στο μεγαλύτερο πρακτικό τμήμα της μαγείας του. Ο Σατανιστής δεν καταριέται τα σύμβολα που τον αντιπροσωπεύουν, ούτε επικαλείται την προστασία του Θεού. Ο Λευκός μάγος της Σολομωνικής υποθέτει ότι αφού το αίμα αντιπροσωπεύει τη δύναμη ζωής, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κατευναστούν οι Θεοί ή οι δαίμονες και έτσι καταφεύγει στην θυσία του αρνιού μέχρι και ανθρώπου, και πολύ συγκεκριμένα τέτοιες πράξεις έχουν εφαρμοστεί από άτομα της δεξιάς πορείας όπως ο χριστιανός Ονώριος ο οποίος θανάτωνε το αρνί λόγο της συμβολικής αγνότητας για να κερδίσει την προστασία από τον Θεό και να εμφανιστεί ο σατανάς μέσω του Θεού, αυτό είναι ένα κομμάτι της σολομωνική που δυστυχώς λίγοι το ξέρουν και άλλοι τόσοι πράττουν με αυτά τα πρότυπά και λανθασμένα αυτοχαρακτηρίζονται Σατανιστές. Ο Σατανιστής δεν πιστεύει στον Θεό ούτε στον διάβολο με τον τρόπο που πιστεύουν οι εκπρόσωποί της δεξιάς πορείας, αρα δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με αυτόν του χριστιανού Ονώριου. Ο οπαδός της σολομωνική, συμμετέχει στη δολοφονία ενός ανθρώπου, και χρησιμοποιεί τα πουλιά, ή άλλα «χαμηλότερα» πλάσματα στις τελετές του για να τα θανατώσει στο όνομά της πνευματικότητας.
Ο Σατανισμός δεν έχει καμία σχέση με την λευκή πνευματικότητα και σέβεται τα ζώα την φύση και τον άνθρωπο. Φαίνεται αυτοί τα ψευδευλαβής μάγοι της Σολομωνικής δεν αισθάνονται καμία ενοχή στη αφαίρεσή μιας ανθρώπινης ζωής, και για να κερδίσουν άλλοθι για τις εγκληματικές τους πράξεις λένε ότι ο Σατανάς τους επηρέασε, τέτοια άτομα θα τα έχετε δει στα ΜΜΕ και κατηγορουμένους στα δικαστήρια όπως τα άτομα της Παλλήνης, αυτό είναι λάθος. Αυτές οι πράξεις κοιτάζονται από εμάς ως ιουδεοχριστιανικες αιρέσεις.
Επίσης πολλά Χριστιανικά έθιμα έχουν ένα είδος θυσίας όπως: Το Αρνί το Πάσχα, Την γαλοπούλα τα χριστούγεννα, και το Κατσικάκι τον 15 Αυγούστου.
Εμείς δεν ακολουθούμε κανένα τέτοιου έθιμο.
Μάλιστα κατά τον μεσαίωνα χιλιάδες άνθρωποι έχουν θανατωθεί για την λύτρωση της ψυχής στο όνομά του Θεού.
Εμείς δεν πιστεύουμε σε αυτές τις πράξεις, και τις κατακρίνουμε
Κάτω από ΚΑΜΙΑ περίσταση ο Σατανιστής δε θα θυσίαζε το ζώο, παιδιά η άνθρωπο!
Για αιώνες, οι προπαγανδιστές της δεξιάς πορείας, οι λευκοί mystics υποστηρίζουν πέρα από τις υποτιθέμενες θυσίες μικρών παιδιών και Παρθενών κοριτσιών στα χέρια των διαβολιστών! Υπάρχουν πολλοί σαφής και κατανοητοί λόγοι για τους οποίους ο Σατανιστής δεν θα εκτελούσε τέτοιες ενέργειες.

1.Ένας από αυτούς είναι ότι δεν δέχετε καμία χριστιανική αίρεση.

2.Ο άνθρωπος τα ζώα και η φύση, είναι ο κερασφόρος για τον Σατανιστή. Η καθαρότερη μορφή σαρκικής ύπαρξης που αναπαράγεται από τους οργανισμούς των ζώων και των ανθρώπων μέσο των φυσικών βαθύτερων επιθυμιών τους που αντιπροσωπεύουν τον Σατανά και είναι σεβαστές για τους Σατανιστές.

Το παρακάτω σύμβολο είναι το εξαγραμμο του Σολομώντα, και αντιπροσωπεύει τον Ιεχωβά, είναι αυτό που προσκυνάνε οι πιστοί της Σολομωνικής και οι Εβραίοι για να καταπολεμήσουν τον Εωσφορική/Σατανικη παρουσια.
Μέσο αυτού του συμβόλου οι οπαδοί της Σολομωνικής επικαλούνται την προστασία του Θεού, και καταράσουν τους εκπροσωπους της κολασης θυσιάζοντας ζώα και πολλές φορές ανθρώπους για τον εξαγνισμό των Δαιμόνων και των πνευμάτων, ισχυρίζοντας ότι ετσι θα έχουν την προστασία του Θεού έναντι του Σατανά.
Ο Σατανιστής δεν επικαλείται την προστασία του Θεού Ιεχωβά.
Ο Ιεχωβάς στην εβραϊκή γλώσσα σημαίνει Θεός και είναι ένας δαιμονισμένος εχθρός προς τον Σατανισμό.
Το όνομα του αποτελείτε από τέσσερα εβραϊκά Γράμματα: "IXBX", αντίστοιχά με τo ελληνικό τετραγραμματων "ΘΕΌΣ".


Η ΠΕΝΤΑΛΦΑ  ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

 Προσωπικά κατακρίνω τις ανθρωποθυσίες και ζωοθυσίες και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι με γνωρίζουν. τώρα για τις θυσίες των ζώων ούτως ή άλλως θυσιάζονται για να ζήσουμε εμείς που τα τρώμε κάθε μέρα..


Ο Σατανάς (STHN) είναι μια αρχαία έννοια προ χριστιανικών χρόνων στην Ιουδαϊκή παράδοση και σημαίνει αντίθετος.

Οι Ιουδαίοι Θεωρούν ότι ο Σατανάς είναι αντίθετος με την παράδοση τους και ο κατήγορος τους.

Όσο αντίθετος είναι με τον Ιουδαϊσμό άλλο τόσο είναι αντίθετος και με όλες τις θρησκείες της ανθρωπότητας (ανατολής και δύσης) και κυρίως της αβραμαϊκής τριάδας (Ιουδαϊσμός - Χριστιανισμός - Μουσουλμανισμός).

Ο Εωσφόρος στην αρχαία Πανθεϊστική Ελληνική Παράδοση είναι ο 13ος Θεός. Ο Άγνωστος Θεός των αρχαίων Αθηναίων πέραν από το Δωδεκάθεο και τις αναρίθμητες μικρότερες θεότητες.

Για τους αρχαίους Έλληνες ο Εωσφόρος είναι επίσης το πρώτο και λαμπρότερο άστρο κατά την αυγή της ημέρας.

Η Αφροδίτη.

Σύμφωνα με τον Liungman το 1994, η Αφροδίτη σχεδιάζει ένα πεντάκτινο αστέρι στον Ζωδιακό κύκλο. Ενώ ταυτόχρονα παρατηρεί πως το σύμβολο της Αφροδίτης δεν ήταν ποτέ η πεντάκτινος παρά ο γνωστός κύκλος που καταλήγει σε ένα ανάποδο σταυρό.

Η σύνδεση του Σατανά και του Εωσφόρου, έγινε στην Αγία Γραφή. Αυτή η σύνδεση μας επιτρέπει να θεωρήσουμε τον Σατανά ως έναν διαφωτισμένο εχθρό της, έναν διαφωτισμένο κατήγορο, έναν διαφωτισμένο επαναστάτη.
_________________
First Satan made Unholy Bible. And Satan said "Let there be darkness"; and there was darkness.


Αυτές οι πράξεις είναι χριστιανικές και χαζές, ο χριστιανισμός έκανε ανθρωποθυσίες (και δολοφόνησε την μιση ευρωπη) στο όνομα του θεού, εμείς είμαστε αντίθετοι με αυτές τις ενέργειες.

Όσοι δεν μας γνωρίζουν (λόγο της ελλιπούς γνώσης για μας) πολύ λανθασμένα νομίζουν πως κάνουμε ανθρωποθυσίες και ζωοθυσίες. Υπάρχουν λογικές αιτίες που οι Σατανιστές δεν εκτελούν τέτοιες δραστηριότητες, ο Σατανισμός σέβεται τα ζώα την φύση και τον άνθρωπο.


 
Ο Σατανισμός δεν είναι χριστιανική εφεύρεση, αλλά το αντίθετο.

Ο Σατανισμός προηγείται χρονικώς απο τον χριστιανισμό και όλες τις άλλες θρησκείες.

Ο Σατανισμός δεν είναι για βαμπίρ, αποκριάτικα τέρατα αποκριών ή άλλες σχετικές οντότητες.

Ο Σατανισμός δεν είναι για το κακό.

Ο Σατανισμός δεν είναι αντίδραση στο χριστιανισμό.

Ο Σατανισμός δεν είναι για το θάνατο και ανθρωποθυσίες και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

Ο Αληθινός Σατανισμός είναι για την ανύψωση και την ενδυνάμωση της ανθρωπότητας.

Προσωπικά είμαι αντίθετος με τις ανθρωποθυσίες και ζωοθυσίες, καταδικάζω πρακτικές όπως δολοφονικές ενέργειες, και οποιέσδήποτε ποινικές και εγκληματικές δραστηριότητες και κυρίως απάτες. Καθώς πολλές απ' αυτές τις πρακτικές, θεωρώ χριστιανικές και μεσαιωνικές.

Ελπίζουμε και εσείς.
_________________
First Satan made Unholy Bible. And Satan said "Let there be darkness"; and there was darkness.





Πολλοί άνθρωποι κάνουν αναφορά για μια παρουσία που χαρακτηρίζετε ως πεμπτουσία του κακού, η μορφή που αντικατοπτρίζει τις φυσικές επιθυμίες (αμαρτίες) και την ύπαρξή του ίδιου του ανθρώπου και των παθών του, μέσα από τα διάφορα αρχέτυπα και σύμβολά, της σκοτεινής πλευράς.
Η παραδοσιακή υπόστασή του δεν είναι τίποτε άλλο πάρα μια ζωντανή ενσάρκωση όλων των αρχαίων θεών, που η χριστιανική θρησκεία καταπολέμησε μέσο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και καταδίκασε στο όνομά της πνευματικότητας και της πίστης.
Ο Σατανάς είναι το σύμβολο της απιστίας, της κατανόησης και του ατόμου, της αναστολής κάθε θεϊκής ύπαρξής και πνευματικής υπόστασης, είναι το σύμβολο των υπεράνθρωπων δυνατοτήτων, των εσωτερικών επιθυμιών (που ονομάστηκαν αμαρτίες από την χριστιανική θρησκεία) πάρα μια πνευματική οντότητα που λατρεύεται και πιστεύετε
Οι Επιθυμίες και διανόηση είναι τα στοιχειώδες συστατικά που γίνονται αισθητές στο άτομο μέσα από την ενστικτώδες και φύση και του Σκεπτόμενου εαυτού, ο Σατανάς είναι η διανοητική σημασία που στέκεται ως τρομερή απειλή σε όλες τις έννοιές και σε όλες τις προκαταλήψεις που προσπαθούν να σταματήσουν το έργο της Ελίτ στο όνομά της μαρτυρίας, και της χριστιανικής αυτοκρατορίας.
Η Σκοτεινή δύναμή της εντροπίας ήταν πάντα παρούσα και επαναστατεί για να βγει στην δια φωτισμένη πλευρά της αλήθειάς μέσα από το βέλος του χρόνου.
Ο Σατανάς, είναι σύμβολο της γνώσης, του υλικού κόσμου, και κάθε ζωντανής επιθυμίας, δεν είναι μια πνευματική οντότητα που λατρεύεται, άλλα μια πυγή ενέργειάς μέσα στην σκοτεινή πλευρά της φύσης, και του εαυτού μας.
Οποιος εχει αισθανθει την παρουσία του θα καταλαβε οτι δεν ειναι μια πνευματικη οντοτητα, αλλα η προέκτασή της δυνατότητάς του.
Συμβολικά έχει στενή σχέση με Θεούς (έννοιές) προ χριστιανικών χρόνων που αντιπροσώπευουν το Χαος, τις Σκοτεινές δυνάμεις, τις απολαύσεις, την επανασταση, τα ανθρωπινά Παθοι, την γνωση, την Υπερηφάνεια, (ενσαρκώσεις, οπού οι θρησκείες καταδίκασαν στο όνομά της πνευματικότητας).
Οι Δυνάμεις του Σκοταδιου προϋπήρχαν πριν την αρχή του χρόνου, και δεν έχουν φυσικά καμία σχέση με την μεταφυσική προοπτική του πνεύματος, ο καθένας τις συναντάει μέσα σε όλες τις θρησκείες των ανθρώπων και παντα χάνουν από μια Φωτεινή υπόσταση ενως θεου.
Η πραγματικότητά πίσω από τον Σατανά είναι η σκοτεινή δύναμή της εντροπίας που διαπερνάει κατά τους αιώνες μέσα από τους μύθους και στην πραγματικότητά δεν έχει χάσει ποτέ. Πέρα από τις υποτιθέμενες μάχες μεταξύ φωτός και σκοταδιου, φτιάχνοντάς τον Θεό που αντιπροσωπεύει το φως πχ(Απόλλωνας) και νικάει τον Θεό που αντιπροσωπεύει το σκοτάδι (πχ Πύθωνας), με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος σκότωνε τον φόβο του Σκοταδιου, απαρνιόταν τον υλικό κόσμο και στρεφόταν στην πνευματική ύπαρξη. Ο Σατανάς ειναι η Υλικη κυριοτητα και η απολαυση των γιηνων, είναι ο Πύθωνας που τον συναντάμε και στην Χριστιανική μυθολογία που σκοτώνετε από τον Άγιο Γεώργιο.
Αφού οι άνθρωποι δημιουργούν τους Θεούς κατ εικόνα και ομοίωση των αναγκών τους, προσπαθώντας να καταπολεμήσουν με αυτόν τον τρόπο τον φόβο του Σκοταδιου, και τον Σατανικό αυτόν αντιπρόσωπο του, ο Σατανισμός είναι η μόνη θρησκεία στον κόσμο που είναι γεννημένη από το Σκοτάδι και αναστέλλει την πνευματικη και μαρτυρικη υπαρξη, ειναι η σκοτεινή και άπιστη πλευρά όλων των μύθων και θρησκειων.
Συμβολικά ο χειρότερος εχθρός του Σατανά είναι ο Ιεχωβάς (ο θεος των Εβραιων), αυτός που ισχυρίστηκε ότι είναι ο δημιουργός της ανθρωπότητας μέσα από τα πρώτα ψεύτικα μηνύματά που πέρασε στον Αβραάμ και τον Μωυσή εξαιτίας της συμπυκνωμένης δύναμής που πήρε, και μπόρεσε να επιβάλει αυτα τα μηνύματα στην ανθρωπότητα ποιο εύκολα, στηρίζοντας ότι είναι ο Θεός δημιουργός, αφού τα κατάφερε η παρουσία του επεκτάθηκε στις θρησκείες όπως στον Χριστιανισμό, μουσουλμανισμό, και σε όλες τις άλλες που έχουν ως κεντρική υπόστασή την εβραϊκή ρίζα του πνευματισμού, προσπαθώντας να καταστρέψει όλες τις αξίες και επιθυμίες που έχει ο άνθρωπος (αμαρτιες). Ο Εωσφόρος ειναι το σύμβολο που για να ξεσκεπάσει την υποκρισία του Χριστιανικού Θεού, ετοίμασε την επανάσταση έτσι ώστε να διαφωτιστει η αλήθεια στην ανθρωπότητα. Ο Ρωμαϊκός Θεός, Lucifer, Εωσφόρος είναι ο φορέας του φωτός και της καθαρής Σοφίας, η προσωποποίηση του Διαφωτισμού. Στη χριστιανική μυθολογία ο Εωσφόρος έγινε συνώνυμος με το κακό, η οποία έδωσε τον ορισμό του κακού στον φορέα της διαφώτισης. Η γνώση όπως και η δύναμη είναι ένα, και αυτος που εφερε τον καρπο της γνωσης στην Χριστινικη Μυθολογια ειναι ο οφης, ο Αρχαιος Αιγυπτιακος θεος της Σοφιας (Οφης), που στα Αρχαια Ελληνικα εδαφη την κάλεσαν Οφιουσα.
Ο Διάβολος έχει επιτεθεί στην χριστιανική εννιά του Θεού χωρίς επιφύλαξή, τα θρησκευτικά κηρύγματά του παρελθόντος ήταν ελευθέρα να καθορίσουν το«κάλο» και «το κακό» δεδομένου ότι βλέπανε την τακτοποίησή της μάζας, και έχουν συνθλίψει πρόθυμα στη λήθη οποίες δίποτε λατρείες και γραφές διαφωνούσαν με τα ψέματά τους.
Ο Σατανάς είναι η ευφυΐα που κατηγορεί τα λάθη της ανθρωπότητας και την θεικη υποκρησια.
Τα Αγία λογία για την «απολυτή Αγάπη», ήταν μια αρχή για τον άνθρωπο να την εφαρμόσει, επειδή όμως η φύση του ανθρώπου έχει και το μίσος, με την γέννησή της χριστιανικής θρησκείας ο άνθρωπος έχασε την ισορροπία που είχε με αποτέλεσμά να να εκφράσει την οργή του ποιο έντονα στους μετέπειτα αιώνες, καίγοντας λατρευτές των παγανιστικών θεών στο όνομά της πνευματικοτητας.
Ο Σατανάς είναι η επαναστατική έκφραση, που αρνείται την θεϊκή δουλεία, την πνευματικη αυταπατη, και τις θεϊκές αλυσίδες που κρατούσαν τόσο καιρό τον άνθρωπο σκλάβο των ουράνιων αγγέλων και νεκρών Αγίων.
Ο Σατανάς αντιπροσωπεύει την ευγενια σε όσους την αξίζουν, αντί του αγαπάτε αλλήλους.
Μέσα από τον σκοτεινοτερο εαυτο ο Σατανάς είναι η δύναμή μέσο της οποίας οι Θετικες και αρνητικες επιθυμίες του ανθρώπου περνούν από τον υποσυνείδητο χρόνο που καλείτε άβυσσος, στο συνειδητό μέρος της εωσφορικης αντίληψής, κρατώντας σε ισορροπία την δυαδικότητα των ονείρων και αφήνοντάς έτσι τα σημάδια τους στην πραγματικότητά.
Στην πραγματικότητα ο Εωσφόρος δεν ξέπεσε για να γίνει Σατανάς, βάση της Σατανικής αρχής δεν υπαρχει πτωση αλλα "ανύψωση τελειότητας", που εκφράζει την δυνατή θέλησή και έχει σκοπό να επιτύχει την Εωσφορική διανόηση που οδηγει ετσι ο ανθρωπος σκεπτομενος το Εγω του.
Ο παράγοντάς ισορροπίας προκύπτει από τον Σατανά και τον Εωσφόρο ως μια οντότητα είναι: H σκοτεινή δύναμή των επιθυμιών που εκφράζονται απο τον Σατανά, ενώ ο Εωσφόρος είναι η διαφοτισμένη πλευρά της αλήθειάς.
Ο Εωσφόρος και ο Σατανάς αντιπροσωπεύουν το ημίφως που οδηγεί την αντίληψή στην κατάλληλη ισορροπία, το ημίφως βρίσκετε μεταξύ φως και σκοταδιου, με αποτέλεσμά να ανοίγει και να επεκτινει τον χρόνο μαζί με τον υπόκοσμο του υποσυνείδητου. Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από ημηφως είναι και η δύναμη της νύχτας που ανοίγει τις πύλες του εγκέφαλου από τις οποίες μπορούμε να μπούμε στην μαγεία της Εωσφορικής ιδιοφυΐας.
HAIL SATAN !!!.
Η φιλοσοφία της σκοτεινής πλευράς αντιπροσωπεύεται από την αριστερή ατραπό και την ιδεολογία της. Η αριστερή ατραπός την οποία ο Σατανιστής αποκαλεί Left Hand Path προκύπτει από μία φιλοσοφία που διευθετεί δύο κύριες οδούς.

Η μία, είναι η Εωσφορική ατραπός, η οποία είναι έκδηλη στις περισσότερες μορφές επιστήμης, η οδός αυτή συμπεριλαμβάνει ως κύριο χαρακτηριστικό την ρεαλιστικότητα της έρευνά, την δυσπιστία, την κατανόησή των πραγμάτων γύρο μας με το μάτι της επιστήμης και των αντικειμενικών αποδηξεων. Ο Εωσφόρος σύμφωνα με την σημασία του είναι ο φορέας του φωτός και της καθαρής γνώσης, το πνεύμα του αέρα, η προσωποποίηση του Διαφωτισμού.
Η μέθοδός της εωσφορικής πορείας, είναι η η μελέτη και ο σκοπός της συμπεριλαμβάνει την κατανόησή του ατόμου και την φύση με το Σύμπαν, στην εωσφορική οδό συμπεριλαμβάνοντε τομείς που έχουν σκοπό την κατάκτησή της "γνωσης".
Ο Εωσφορισμος είναι η οδός που καταλαμβάνει την χρήση της δαιμονικής τεχνολογίας για να επιτύχει τον όρο "Ανύψωσή τελειότητας", η επίτευξη της φυσικής Ζωής, της ενισχυμένης νοημοσύνης κτλ. Η Εωσφορική προοπτική του Σατανιστή είναι η δύσπιστη και υλιστική εικόνα που πλησιάζει τη ζωή με μια ασυνάρτητη προοπτική. Η βασική λέξη είναι εδώ αμφιβολία. Από εκείνους που διασκεδάζουν και βρίσκονται μακριά από τις προληπτικές αηδίες. Ο Σατανιστής της εωσφορικής πλευράς προσπαθεί για την υλική κυριότητα με την έννοια της απόλαυσης του κόσμου μέσω της επιβίωσης, και της σαρκικής ευχαρίστησης. Η εσωτερική ηρεμία και η εμπιστοσύνη που προέρχεται από την κατοχή αυθεντικού (του καθημερινού) κόσμου της εωσφορικής πλευράς ενεργεί ως ευρύ και σταθερό ίδρυμα για την οικοδόμηση μιας αληθινής απόλαυσης της ζωής. Η γνώση ότι κυριαρχεί πραγματικά τη ζωή για να δημιουργήσει την ευχαρίστησή, τη δύναμη, την υγεία και την ευτυχία.

Η άλλη οδός, η Σατανικη ατραπός δίνει έμφαση στη μοναδικότητα, στην απόκλιση από το κατεστημένο και την αποκλειστικότητα. Η μέθοδός της είναι εκείνη της σκοτεινής μαγείας και της αντινομίας (η πορεία αντίθετα στο ρεύμα) και σκοπός της είναι η μετουσίωση και μεταμόρφωση του ανθρώπου σε Δαίμονα. Η οδος αυτη αναστέλλει τις δυσπιστίες.
Η σκοτεινή πλευρά της φύσης είναι κύριο χαρακτηριστικό αυτής της ατραπός, η βαθιά επίγνωση του σκοτεινότερο εαυτού μας οδηγεί στην Εωσφορική πραγματικότητά, με σκοπο να ελενξει καλητερα την πραγματηκοτητα των Δαιμωνων.                                                                                                                                
Αυτή είναι η οδός που απαιτείτε για να ασκηθεί ο αυθεντικός Σατανισμός. Η Σατανική ατραπό προσπαθεί να αγκαλιάσει ποιο πλήρως την Σατανική φύση με την ανάπτυξη των πολλών αρμοδιοτήτων, την υπνωτική δύναμη, την κοινωνία με τους Δαίμονες κτλ, αυτές οι δυνάμεις γίνονται αποδεκτές όπως πραγματικές πρώτα μέσα στην σκοτεινή πλευρά του μυαλού μέσω των ζωντανών ονείρων και από τη σύνδεση της θέλησης στις δυνάμεις του σκοταδιού, αυτές οι φαντασίες γίνονται πραγματικότητες στην εωσφορική οδός. Υπάρχουν πέντε βαθμοί ολοκλήρωσης για τον Σατανιστή, ονομαζόμενη Baphomet. Ο Σατανιστής έχει επιλέξει και αρχίζει να ελέγξει τις διδασκαλίες της Σατανικής οδού. Ο Σατανιστής έχει ελέγξει την πραγματικότητα την φύσης του. Ο ιερέας/η ιέρεια έχει ελέγξει την πραγματικότητα των Δαιμόνων. Ο μάγος/η μάγισσα έχει ελέγξει τη δύναμη της μαγείας. Ο ειδικός έχει ελέγξει τη φύση της μόνης και κρυμμένης φύσης της πραγματικότητας. Με την ανάπτυξη των προοπτικών Εωσφορισμου και Σατανικής ένωσής, ο Σατανιστής προκαλεί μια ένταση μεταξύ των κόσμων της αλήθειας και της φαντασίας. Το αποτέλεσμα είναι μια αυξανόμενη ικανότητα να προκληθεί η αλλαγή στον υλικό κόσμο έτσι ώστε τα όνειρα της νύχτας (Satan) να αφήσουν τα σημαδια τους στο φως (Lucifer) της ημέρας. Αυτό καλείτε λυκόφως.

Η Σατανική/Εωσφορική πορεία δημιουργεί το ημίφως, και την ανάπτυξή του εσωτερικού λυκόφως.





Αν μου επιτρέπετε μην χρησιμοποιείτε τον όρο «δαίμων»...
-Ναι καταλαβαίνω πως το λέτε... (Ορέστης Δημητρίου, Χορογράφος)
-Μου επιτρέπετε; Να χρησιμοποιείτε Σατανάς, διάβολος και όλα τα άλλα που έχετε [οι Χριστιανοί]. Δαίμων, δαήμων είναι γνώστης,. Έχετε πάρει, όπως και τον εωσφόρο που φέρνει το φως,... για να τα κατασυκοφαντήσουν, πήραν τα ονόματα αυτά και τα ταυτίσανε με ότι πιο σκοτεινό και διαστροφικό, παρήγαγε το μυαλό του ανθρώπου (Πηγή: Μαρία Τζάνη, Καθηγήτρια Παιδαγωγικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου», θέμα «Ο χορός των δαιμόνων και οι εξορκισμοί», Σάββατο 05/11/2005)

Ας κάνουμε λοιπόν και λίγο μάθημα: «Δαίμων: εκ του δαίω, το μανθάνω εξ ου και δαίμων, ή δαήμων. Από το δαίω, το γινώσκω, γίνεται δαίμων, ο επιστάμενος και γινώσκων. Δαιμόνιος: μακάριος, ή θαυμαστός»! Μέγα ετυμολογικό 251.17. Οι ελληνικοί ’ δαίμονες’ λοιπόν όπως και οι θεοί τους, ήταν οι κατά τομείς γνώσεις! Άρα: «έμψυχος ο κόσμος και πλήρης γνώσεων»!!! Κατάλαβες τι διέστρεψε ο Χριστιανισμός καλέ μου Ανώνυμε;!
Βέβαια η ελληνική γλώσσα, το πληρέστερο εκφραστικό μέσον της ανθρώπινης ιστορίας, είχε και τους απαραίτητους διαχωρισμούς του κακοδαίμονος για την φαυλότητα και του αγαθοδαίμονος για την σοφία!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου